Poveste adevarata! Stiti cum si cat stie sa injure, ca un birjar, Donald Tom? Aflati mai jos ultima isprava din Primarie

Donald Tom MacacSe spune ca a fost odata un marlan din Tintesti – Donald Tom, care, asemenea unui meltean fara educatie si limita a bunului simt, injura “ca la usa cortului” pe toata lumea – tineri, batrani, femei, barbati…tot si toate. Si credeti-ne, spunem adevarul si numai adevarul!

 

Nu intelegem cum in iconomia divina, Buzaul este blestemat cu un asemenea specimen si cum indiferent de loja, interese securistico-bolsevice, acest individ scarbos a ajuns cocotat in acest jilt…si mai degraba cum de-l apara pentru un “blid de linte” toti trepadusii flausati din jur?! In fine, sa povestim mai departe: se pare ca acest marlan nu are limite si pe zi ce trece da dovada de probleme grave de comportament si chiar psihice. Un anumit prieten al marlanului – tot flausat – a fost amendat de curand de un politist local – ca doar asta e datoria lor, nu? In dementa sa senila, Macacul sef a urlat si injurat birjareste pe politistii locali (sunt dovezi!) de “indrazneala” acestora de a aplica legea! Auzi, tupeu jegos! Domnilor care inca il mai tineti in brate: va roaga o mare parte din buzoienii sanatosi la cap – da-ti drumul la lesa si lasati maimuta din brate…trebuie sa faca puscarie pentru toate infractiunile si lucrurile rele pe care le face cum respira sau sa se linisteasca la balamuc! E doar un sfat…deocamdata!

VOM REVENI CU DOVEZI!

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

furt-societati-buzoiene.jpg