FOTO - ACCIDENT CU MASINA PRIMARIEI! Cei implicati au dat numerele jos - metoda comunista! MASINA NU ESTE a Viceprimarului Andrei NEDER

Accident BuzauIn aceasta dupa amiaza masina primariei a fost implicata intr-un accident auto pe B-dul Unirii, in zona Sanitas. O tanara a vrut sa parcheze si a intrat in fata masinii primariei prin loc nepermis. La volanul masinii primariei se afla soferul primarului.

 

Prima reactie a ocupantilor masinii primariei a fost.....sa dea numere masinii jos. Probabil asa au fost invatat de edilul urbei, sa foloseasca aceasta metoda comunista si fuga de raspundere. La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul Rutier al IPJ Buzau dar si o Ambulanta. Nu au fost victime cu rani grave. De specificat faptul ca masina de serviciu nu este a Viceprimarului ALDE Andrei NEDER. Potrivit martorilor la fata locului a sosit administratorul primarului Toma care a fost recalcitrant, stie el de ce. Da de ce va fereati mai acolitilor, erati in afara programului de lucru si va duceati odraslele acasa sau va duceati la....? RUSINICA BRE, RUSINICA!!!!!

E.S.

Masina Primarie Buzau

 

Accident Buzau 2

 

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image