FOTO - Au venit rablele lui Toma – noul val! “Sicriele” pe roti sunt parcate in curtea “parandaratului bisnitar” cu care face edilul afaceri flausate!

Noul Val Rablele lui TomaBuzoienii sanatosi la cap ne-au transmis noi imagini cu “Valul inspe” de rable cu milioane de km la bord, care vor polua orasul si vor incurca circulatia! “Parcul” este la “parandaratul” bisnitar de la Caldarusanca si asteapta sa fie chituite, date cu crema si lustruite pentru a lua fata. Afacerea merge ca pe roate pentru Donald Tom (are oameni platiti – unii ii sunt chiar rude - din bani publici in Olanda si peste tot pe traseu!), cu toate ca rablele “se rup” in drum – ieri la Hanul Ovidiu din Caldarusanca.

 

Suntem curiosi: ce o sa se intample cu acest “parc poluant si depasit” cand se va umple tot Buzaul de rable? Cand si cum scapam de ele si aducem si noi transport modern?

P.S.: Am vazut ca la acest subiect, postacii si pupincuristii sunt pe faza…bagati baieti, bagati! Hai sa va meritati banii dati de partid! :D

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 Fara licitatieSubsemnatul 05-02-2019 12:16
Pana se face licitatie si tot caietul de sarcini dorm la Caldarusanca culmea ca vor castiga licitatia.
Citat

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

furt-societati-buzoiene.jpg