ULTIMA ORA! Si-a dat in petic ca la Metalurgica! KAIZEN da primele “roade”! Stire de pe “Tarlaua lui Donald Tom”: Se taie salariile “fraierilor” din Primarie.. cu 350 de lei (pentru inceput)!

Donald Tom AnimafilmConstrans de bugetul “naspa” si ajutat sa duca orasul spre faliment de seful PSD Dragnea pe care-l scuipa si pupa pe unde apuca, “Marele” Donald Tom se vede nevoit sa umble la salariile kaizenizate de la Primaria Buzau, dupa modelul Metalurgica-Romet.

Astfel, in sedinta de astazi 12 februaie 2019 cu salariatii “din dotare”, a anuntat cu fata-i mototolita si glasul flausat ca: “Se taie din salarii cate 350 de lei net”. Masura vine dupa ce a promis ca majoreaza salariile de la 1 ianuarie a.c.(cum zice legea!) si a mintit... dupa cum ii este obiceiul! “Abia ne-a dat alocatia aceea de hrana de 204 lei net obligat de lege... Nu ii mai ajung banii de circ pe bani publici, de Kaizen nelegal, de salarii nelegale la consilieri personali fara a fi prezenti la program, etc.”, ne transmit in cor, mai multi angajati nemultumiti de Facalt-faliment. Am avut deci dreptate: in curand va falimenta si Primaria! Jos, "Macacul"!

Negoita Kaizerianul

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image