FOTO - Sa incepem Postul cu “prostu’ “ – Cameleonism politic de cea mai joasa speta! “Guvernul mi-a dat țeapă cu promisiuni de bani pentru investiții și mi-a trimis pe cap plata pentru persoanele cu handicap” – Donald Tom catre Ciolos!

CAMELEON POLITIC Toma primar PSD BuzauAvid dupa imagine, inca din tinerete, de cand mergea cu caruta si o “punea” de o afacere cu roti de caruta si pana la comertul ilicit cu rulmenti, devalizarea Metalurgica si tepele cu strainii, Donald Tom nu scapa niciun prilej sa apara in fata camerelor de vedere si a diferitelor personaje jenante sau nu din politichia recenta. Astfel, in acest weekend, Donald Tom l-a asteptat pe Ciolos de la Alianta USR – Plus sa se smiorcaie ca Guvernul partidului din care provine “il saboteaza”….acuzand printre scrasniri din dinti ca i-a mai picat “una pe cap”: “Guvernul mi-a dat țeapă cu promisiuni de bani pentru investiții și mi-a trimis pe cap plata pentru persoanele cu handicap. Nu-i asa Jeni ca am facut bine Buzaului?” – Donald Tom catre Ciolos! Persoanele cu dizabilitati si insotitorii lor legali (pentru el persoanele cu handicap, tiganii, copiii, elevii, profesorii, politisiti locali, batranii si alte categorii defavorizate sunt “probleme”, “napaste”, “greutati”, pacoste”…). Curat “camelenismo-lichelism” politic tintestean!

Reamintim ca individul s-a intalnit in secret cu toti capii partidelor care vor candida la alegerile viitoare...doar, doar, in caz de nevoie, il vor propune pe el la Buzau, sa mai ia un mandat! Poate doar de...arestare!

E ultima zvacnire a utimului bolsevic!

CAMELEON POLITIC Toma primar PSD Buzau

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!