EXCLUSIV! ACTIUNEA "CASETOFONUL DIN TINTESTI"! Adio radio-casetofon pe autobuzele Transbus! Dictatura cumetrilor Toma – Gica, continua cu faza pe : “Scoateti muzica din rable!” (FOTO document!))

Casetofon Transbus Toma GicaCu toate ca aveam impresia ca le-am vazut pe toate, ma uimesc pe zi ce trece masurile bolsevice ce se aplica kaizerian peste tot unde domneste “Duhul puturos al tintesteanului meltean”. Dupa ce am facut dezvaluirile legate de ilegalitatile de la Transub SA – societatea de rable a cumatrului lui Toma – Gica Toader (link AICI), iata ca am auzit inca una - o “porunca” a conducerii, intr-o nota interna, "aproape secreta”, dupa cum ne marturiseste sursa noastra, din apropierea lui Tomitza, "roata de caruta": “toate aparatele de radio si/sau casetofoanele de la autobuzele TRANS BUS SA se demonteaza de la autobuze si se preda la magazine”! Incredibil, cat de primitivi in gandire si bolsevici sunt slugile lui Toma!

Din aceasta cauza si din altele, unii "invartitori de colac" sunt hotarati sa "o puna" de o mica greva (cum a mai avut loc zilele trecute!) pentru ca se plictisesc in cravata, fara a asculta o manea, probabil aia a lui Guta, PRO-PSD si fara sa le lase placerea lor ultima de pe "sicriile pe roti" - muzica la CASETOFON! Si totusi, intelegem ca rablele pe roti sunt depasite si terminate, dar totusi sa fie asa de vechi incat sa mai aibe si….”casetofoane”, la bord? Sau este vorba de un "patefon" portabil? :D

radio transbus

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image