Cum au amutit postacii PSD si cum plang cu muci JAGARDELELE rosii! Vezi si SONDAJUL din 14 aprilie…AM AVUT DREPTATE!

Opriti Jagardelele PSDAti sesizat cum au amutit brusc, postacii? Risca sa nu mai ia banii? Sa vedem replierea lor si a Serviciilor! :D oricum, va mai dau o veste: NU va bucurati deplin (ma refer la buzoieni), TOMA inca e la sefie! Putin ne intereseaza altceva, fiti pragmatici! Mergeti mai departe! Aici e stat in stat! Toma si cei care l-au sprijinit, inclusiv din presa, trebuie sa plateasca, nu numai sa plece! Altfel, fara o curatenie generala nu s eva reusi nimic de durata! DEMISIA si BANII inapoi jagardelelor! De la 16:30 (27.05.2019), LIVE pe TV News Buzau - o emisiune INCENDIARA!

ULTIMA ORA! SONDAJ POLITIC - PSD BUZAU ARE SUB 20% TOMA SUB LINIA PREFERINTELOR! Analiza SWOT, cu cele patru elemente ale sale într-o matrice 2×2.

P.S. - Analiza SWOT este o metodă folosită în mediul de afaceri, pentru a ajuta la proiectarea unei viziuni de ansamblu asupra firmei. Ea funcționează ca o radiografie a firmei sau a ideii de afaceri și evaluează în același timp factorii de influență interni și externi ai unei organizații, precum și poziția acesteia pe piață sau în raport cu ceilalți competitori, cu scopul de a pune în lumină punctele tari și slabe ale unei companii, în relație cu oportunitățile și amenințările existente la un moment dat pe piață.

Potrivit analizei, unei prestigioase case de specialitate - work in progres... comandat de un anumit partid din Buzau - PE UN ESANTION DE PANA LA 10.000 de cetatenii cu drept de vot din judetul Buzau, Toma, sta la sub 20 la suta din cei 45 % persoane cu drept la vot care s-ar prezenta la alegerile din duminica programata pentru alegeri. Urmatorul,pelista preferintelor ar fi Fanica Barla si Constantin Boscodeala. Potrivit sondajului oficial - Buzoienii ar prefera un alt candidat in afara de cel propus de PSD Buzau! Marja de eroare este de 5 - 7%! Intrebari esentiale:

1. Ati vota un candidat PSD sau din partea altui partid? (RASPUNS: NU - 63%, DA - 37%)

2. Constantin Toma (PSD) sau Fanica Barla (ALDE)? (RASPUNS: NU - 33%, DA - 67%)

3. Sunteti multumit cu politica sociala a primarului Toma? (RASPUNS: NU - 72%, DA - 28%)

4. Va prezentati la vot? (RASPUNS: DA - 81%, NU - 19%)...

SONDAL publicat de News Buzau in data de 14 aprilie 2019!

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

furt-societati-buzoiene.jpg