UPDATE FOTO - 25.06.2019 - Apa din bazin schimbata! FOTO - Buzaul magnet - de jeg! Buzaul deschis la...boli! Apa de la Strandul Tineretului din Buzau - pericol pentru sanatatea publica?

strand3Este vara, este cald si unii buzoieni opteaza pentru plaja si baie in Strandul Tineretului din Buzau. Noi nu am indemna pe nimeni sa se duca acolo? De ce? Pentru simplul fapt ca bazinele put si apa e murdara si neschimbata de cand s-a dat drumul la sezon! Din pacate nu avem DSP, Sanepid si alte institutii de control...pentru ca, nu-i asa: toate se subordoneaza...PARTIDULUI "unic" si ii stiu de frica "Dictatorului" de la Palat. Ce sa mai spunem de conditii, avize si altele....vai de noi.

Pozele si cometariile sunt ale cititorilor...cerem sa se ia masuri de urgenta! Tu, Donald Tom, "SS" si altii ca voi, ati avea curaj sa va imbaiati "flestile" acolo? NU CREDEM! Buzaul magnet - de jeg! Buzaul deschis la...boli!

 

UPDATE - 25.06.2019: Apa din bazinul pentru copii shcimbata iar bazinul igenizat! Deci se poate!

Apa Bazin Strand Buzau schimbata

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

furt-societati-buzoiene.jpg