GALERIE FOTO - Obiceiuri umilitoare la TRANSBUS: Cucu pune "sclavii" sa-i spele masina…pe bani publici. Cat de josnici puteti fi !?

NFA masina CUCU Transbus BZMai stiti obiceiurile umilitoare din armata cand “veteranii” puneau “bibanii” sa le spele uniformele sau sa le faca paturile si ghetele? Ei bine, la TRANSBUS, datorita sefilor cu gandire retrograda, se intampla la fel! Acesti flausati fara suflet si minte, ajunsi sefi doar pe considerentul ca sunt rude sau amici in gasca lui Toma, isi pun subordonatii sa slugareasca, pe bani publici, la diferite munci…particulare: sa le spele masina si sa le faca anumite servicii. Injosind, facand abuzuri, mana dreapta a lui Gica Toader, ruda  lui Toma, flausatul Cucu Traian, manager resurse umane la Transbus pune sa ii se spele masina si vocifereaza nevoie mare cand aceasta "munca" nu e facuta cum trebuie. Oare nu are bani pentru un “serviciu complet”?

Am auzit ca are si alte apucaturi si vicii, dar se pare ca ii place cel mai mult, din frustrare si inferioritate, sa-si umileasca angajatii! Cand oare o sa scapam de aceste lepre? 

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image