VIDEO – GAFELE LUI DONALD TOM si ale SPP! Ce nu s-a vazut la inaugurarea asa zisului monument al aviatiei din Buzau! Parerea buzoienilor despre circul lui Toma !

caricioplan Toma BuzauAvem nevoie de un avion in rondul de la intrarea in Buzau (Nord)? Categoric, NU ! Puteau sa fie cheltuiti banii mai eficient, pentru lucruri concrete, in slujba cetatenilor ? Categoric, DA ! Ne vom incalzi la iarna cu…. Avionul lui Toma ? « Cu cherosenul de la el » - raspunde un buzoian !

Iata intrebarile reporterului News Buzau si raspunsurile catorva contribuabili, legate de inaugurarea de vineri 19.07.2019, a asa zisului "monument al aviatiei" de la intrarea in oras.

REDACTIA

P.S. : Prezentam o serie de GAFE de la eveniment, surprinse de reporterii News Buzau: "1. Trebuie sa se stie ca: "ideea amplasarii unui avion in rond ii apartine lui Marcel Ciolacu care a tinut sa precizeze - "sunt fiu de comandor", el a fost cu ideea si a fost dorinta lui sa se amplaseze un avion, a spus ieri Toma 2. Desi fusese prezentat la luarea cuvantului, primarul Toma a tinut sa-si arate importanta "pentru cei ce nu ma cunosc sunt primarul Buzaului, Constantin Toma" 3. "Acum luam o pauza publicitara, Buzaul are nevoie de un aeroprt militar langa cel civil, a.... nu, invers, unul civil langa cel militar". 4. Toma si Ciolacu si-au multumit reciproc pentru reusita amplasarii avionului si a evenimentului dar in tribuna nici macar nu s-au privit in ochi. 5. Militarii se intrebau daca pilonul de sustinere din ciment este bine facut astfel incat sa sustina avionul de peste 4 tone!!! 6. Au fost lansati 5 parasutisti sa aterizeze la punct fix ; au ajuns doar trei, doi au aterizat pe camp la Experimentala.... Asa "da" Traditie aviatica recenta!!! 7. La dezvelirea celor doua placi decorative, toata presa s-a dus acolo unde a dezvelit Marcel Ciolacu si nimieni unde a dezvelit Toma. 8. Masurile de paza pentru Ciolacu din partea SPP au fost putin exagerate, a fost adus cu masinile pana langa tribuna ,despratind plutoanele de defilare,  desi in toate blocurile turn din jur erau oameni la aproape toate ferestrele si pe coperisurile mall-urilor se aflau muncitori... "

 

 

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image