UPDATE - REACTIE PARTIDE! FOTO - ULTIMA ORA! Vandalizare corturi electorale in Buzau! "M..E" la toti! Politia cerceteaza cazul

UIE candidatiDuminica 15 septembrie 2019, in plin centru Buzaului, sub nasul lui Donald Tom, au fost vandalizate corturile electorale ale tuturor candidatilor la Alegerile Prezidentiale din 2019! Mai multe inscrisuri - "M..E", au aparut atat in interiorul corturilor cat si in afara!

Politia cerceteaza cazul!

I.G.

UPDATE: Partidul Național Liberal Buzau - Un demers dezamagitor de a condamna o intreaga clasa politica. Mai mult decat vandalismul in sine, acest act vorbeste despre un nivel scazut de creativitate si inteligenta, lucru cu atat mai trist. PNL nu incurajeaza astfel de comportamente si nici raspunsuri pe masura, lasam organele competente sa gaseasca faptasul si sa ia masuri. Continuam sa ne facem treaba, sa organizam perioada care va veni si ne indreptam atentia si energia spre lucruri care conteaza si care fac diferenta.

PSD Buzau - "Organizația PSD Buzău condamnă incidentul pentrecut noaptea trecută în zona Pieței Dacia din Municipiul Buzău. Mai exact, cortul amenajat pentru strângerea de semnături pentru susținerea candidatului PSD la alegerile prezidențiale, dar și o prismă aparținând unei cunoscute agenții de publicitate care prezenta imagini ale aceluiași candidat, au fost vandalizate și au fost inscripționate expresii licențioase cu vopsea galbenă. Vom depune plângere penală la Poliția Municipului Buzău și vom solicita Poliției Locale imaginile de pe camerele de supraveghere pentru prinderea și sancționarea făptuitorului.

           Este revoltător faptul că anumiți competitori politici se pretează la acte de vandalism, violență și ură, și cerem să se ia măsuri urgente în acest caz!

            În mod legitim ne punem întrebarea cum a fost posibil să fie vandalizate corturile candidaților PSD, PNL și Pro România, iar cortul candidatului USR -PLUS, aflat în aceeași locație în imediata vecinătate să rămână intact?…

            În final, lansăm un apel către colegii din celelalte partide pentru respectarea tuturor competitorilor politici așa cum procedăm și noi.

Asemenea derapaje nu trebuie să mai aibă loc!

USR BUZAU: Filiala USR Buzau condamnă vehement practicile denigratoare folosite în campania electorală de către PSD Buzau, care fară nicio dovadă, aduce acuzații precum că USR ar fi vandalizat corturile. Mai mult, afișul electoral cu Dan Barna a fost vandalizat (foto atașat), acesta fiind amplasat la o înălțime considerabilă. In ceea ce priveşte cortul de campanie al USR Buzău care a scăpat nevandalizat, se datorează poziționării acestuia într-un loc mai puțin vizibil.

Facem apel la autoritățile locale să investigheze imaginile de pe camerele video amplasate în zonă

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

furt-societati-buzoiene.jpg