UPDATE - S-a modificat... schimbarea - noul secretqr al Primariei...tot o TOMA! EXCLUSIV! “L-a facut “ Pistol, pe Toma? Vezi aici cine este noua “prospatura” pe post de secretar al Primariei Buzau!

ghiciEdy Pistol, cel cu comportament cel putin ciudat, comisar de politie, venit prin “prea multe” delegari la secretariatul Primariei Buzau, isi face bagajele! ANFP a zis: ajunge! Ajunge au zis si cei care strang dovezi palpabile impotriva lui Toma, prin intermediul lui Pistol! Astfel, secretarul primariei, se pare ca va fi o doamna de la…Fondul Locativ, o anume – Cristina Mardare.

Surse bine informate (de sub biroul lui Donald Tom!) ne-au transmis ca sedinta CLM nu s-a tinut in saptamana asta tocmai pentru acest motiv. “Prospatura”, plecata pentru “binecuvantarea in grup” pe la Bucuresti a fost “de-legata” pentru o luna (e “in probe”!) - cu posibilitatea de prelungire a mandatului delegat cu atributii, dupa ce a trecut “prin patul” Fondului Locativ (de doar 2 luni?!), venind de la Spitalul Smeeni si…RAM! Legat de Pistol, se pare ca in afara de “ordinul pe unitate” – “RETRAGEREA!”, ar fi contribuit la plecare si cateva barfe aruncate de unii Sefi de Servicii din primariei care s-ar fi plans Bulibasei Toma despre unele contracte “cu dedicatie” si neintelegerile cu “dezbracatul" in cauza!

VOM VEDEA URMAREA!

TOMO, TI SE APROPIE CEASUL! PAROL!

 

UPDATE - S-a modificat... schimbarea - noul secretqr al Primariei...tot o TOMA! De la Evidenta Populatiei, noul secretar propus este Elena Camelia Toma.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

furt-societati-buzoiene.jpg