FOTO - Masina liderului de sindicat de la Transbus SA a fost devastata aseara. Se banuieste ca ar fi vorba de o razbunare!

masina avariata BuzauSambata seara (02.11.2019), masina liderului de sindicat de la TRANSBUS SA - societatea buzoiana de transport local, a fost devastata. Gigel Vasile si-a gasit masina tamponata si fara o roata, in parcarea din fata casei sale, in cartierul Mihai Viteazu.

"Ce este mai curios", spune proprietarul masinii, "este faptul ca celelalte masini de langa a mea nu au avut nicio avarie, deci e clar - o razbunare. Probabil incomodez la Transbus SA", a mai spus sursa citata. Gigel Vasile este liderul de sindicat de la Transbus SA si a intrat in conflict atat cu conducerea unitatii cat si cu Primaria, in urma unor declaratii si luar de pozitii, atat in mass-media cat si in instanta, referitoare la unele nereguli din institutie. Politia desfasoara o ancheta in acest sens!

REVENIM!

masina avariata Buzau

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

furt-societati-buzoiene.jpg