BUZOIENII SUNT DATORI VANDUTI! 300 de euro / persoana – cadoul de Sarbatori de la primarul faliment – Toma! Sa ne recastigam Buzaul! STOP TOMA!

Donald Tom profil falimentPrimăria municipiului Buzău s-a împrumutat in 2018 de 14 milioane lei pe 20 de ani și în 2019 - 50 milioane lei pe 10 ani, adică 13.617.021 euro (informații apărute în presă de altfel). Asta nu e nimic.

 

Dobânzile pe piață, pentru instituții publice din Ro, nu pot fi mai mici de 3,8% pe an (dacă a luat sub această dobândă sursa de finanțare/banca fie pierde asumat, fie are câștiguri ascunse). Ideea finală este că primarul faliment Toma Constantin ne-a îndatorat, la o populație oficială de 115.494 (recens. 2011) cu peste 300 euro/persoană/an, calcul la această dobândă minimă! Băi, suntem nebuni? La care se adaugă și împrumutul din decembrie 2015 de 25 milioane lei al lui Boșcodeală. Pana unde sa mai rabdam? Treziti-va buzoieni! Sa ne recuperam orasul nostru frumos! STOP Toma!

Cetateanul informat

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

furt-societati-buzoiene.jpg