RAM-ul gastii penale Toma-Guba’ se “milostiveste” de buzoienii care au tremurat de frig si le da oleaca de caldura…cu PORTIA (ca pe vremea comunismului!)RUSINE PENALILOR! RUSINE TOVARASI CARE LE TINETI PARTEA!

RAmCulmea cinismului si mistocariei: cuscru penal Gubandru, directorul RAM, se "milostiveste" de buzoienii care au tremurat de frig si anunta ca pentru zilele urmatoare v-a fi "un pic de caldura si un strop de apa calda", cu….program (CA PE VREMEA COMUNISTILOR)!! Evident, "cutra" lui Toma isi cere si scuze! Hai sictir!

 

SA VA FIE RUSINE TOVARASILOR CARE LE TINETI ISONUL ACESTOR PENALI SI PAPAGALILOR DE ASA ZISI JURNALISTI CARE PREIAU COMUNICATUL RAM FARA SA-L FILTREZE PRIN CREIERUL LOR DE GAINA FLAUSATA!

P.S. Surse din RAM ne-au spus ca avaria este destul de grava iar surplusul de agent termic din aceste zile vine din inchiderea robinetelor la institutii (cu ocazia zilelor libere) si nu din rezolvarea problemelor la P.T. 4!

 

RAm

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

furt-societati-buzoiene.jpg