INCREDIBIL! Toma a inceput cu vaicarelile! El tipa: Kaizenul “economiseste” 400 de ani din viata Buzaului (?!), in schimb pierde milioane de euro pentru reabilitarea scolilor din municipiu din “fondurile electorale”!

Toma MedicamenteUn altfel de plugusor, bantuie la Palatul Comunal: “Semne de boala, anul are…!” – “zicala” preferata a edilului Toma! In timp ce Donald Tom merge pe banii romanilor (Asociația Municipiilor din România) la JW Marriott Bucharest Grand Hotel sau se rupe in figuri si balbe pe la “fratii” moldoveni, tinand alocutiuni poticnite in “tintesteana veche”, Guvernul Orban ii “taie macaroana” finantarilor electorale! Acum cateva zile, prim-ministrul Ludovic Orban i-a anunțat la întrunirea Asociațiilor Municipiilor din România că va sista alocarea de bani prin FSDI, acolo unde nu s-au semnat contracte. Neputand sau nevrand sa aduca vreun cent din Fonduri Europene la Buzău (se fura cam greu banii europeni, nu?), Toma se vede cu promisiunile electorale in aer – cele 15 milioane de euro pentru reabilitarea (a se citi “cumpararea electorala”) a profesorilor, parintilor si directorilor de scoli si gradinite din oras.

Chiar m-au întrebat la Asociaţia Municipiilor ce avem de gând cu Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Răspunsul meu a fost foarte clar, trebuie desfiinţat. Asta este o şmecherie electoralistă în care li s-a dat iluzia unor primari că pot să realizeze nişte proiecte de investiţii fără să existe prevederi bugetare, fără să existe banii necesari pentru susţinerea acestor obiective de investiţii în buget. Deci Fondul de Dezvoltare şi Investiţii trebuie desfiinţat”, a spus ieri premierul Orban la ultima ședința de Guvern!

In tot acest timp, Toma isi continua delirul kaizerian: ”Aseară, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sub înaltul patronaj al Președintelui României, Klaus Iohannis, s-au decernat premiile Asociației Municipiilor din România pe 2019. Municipiul Buzău a câștigat premiul special pentru inovație în administrația publică din România. De peste 2 ani, Primăria Buzău implementează managementul de tip Kaizen, în premieră mondială în administrația publică, fapt confirmat de domnul Masaaki Imai, fondatorul Kaizen Institute Global din Tokio, Japonia. Astfel, în 2 ani și 3 luni s-a obținut o economie de timp pentru cetățenii buzoieni, prin reducerea timpului de răspuns, de peste 400 de ani, câștigându-se și peste 4 milioane de euro, venituri suplimentare…De asemenea, mulțumesc în mod deosebit funcționarilor din aparatul propriu al Primăriei care au obținut rezultate bune pentru cetățenii Buzăului”, a elucubrat Tomita pe pagina sa de “feisbuc”. Voi mai intelegeti ceva? Daca nu ar fi de plans….as rade!

“Medicamente…medicamente”!!!

I.G.

 

Toma Medicamente

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image