VIDEO - Cronica unui eveniment pentru "plata" pilelor si relatiilor! Jenant!

Concert Vienez pentru partidDaca si-a inchipuit cineva ca spectacolul de seara trecuta este pentru muritorii de rand, buzoienii care isi dramuiesc banii pentru traiul de zi cu zi se inseala amarnic. Inca o data Primaria Buzau a dat dovada de recompensa din banii publici a sustinatorilor PSD, a pilelor de partid, a angajatilor din institutiile publice platiti si asa cu salarii cu multe cifre gen Compania de Apa, ISJ Buzau, URBIS, RAM. A fost o pomana electorala pe care credeam ca multi dintre cei prezenti o inteleg si nu o accepta din demnitate, am fost dezamagita.

Formatori de caractere - profesorii, medici, juristi si altii asemenea si-au dat mana cu mana si au raspuns PREZENT la apelul de partid. La cele doua intrari din Sala Sporturilor Buzau, primarul Toma si viceprimarul Apostu faceau onorurile...cu sampanie si treceau in revista cine a venit si cine nu. "Din partea cui este sampania, intreaba cineva?", tacere..., domna insista...si primeste un raspuns "E de la noi, de la Primaria Buzau..." spune vicele putin incurcat si afisand un zambet fals. "Multumesc, de la Primarie nu pot sa beau..." si lasa paharul jos gandind desigur ca buzoienii plateau cu varf si indesat imbuibarea unora. Intr-o sala partial ocupata, ca de doar invitatii au luat pentru tot neamul, sa fie ca e "mocca", se etalau blanuri, posete, bijuterii, coafuri , zambete, imbratisari si "tineri de toarta" de fatada. Valurile de matase mototolite de anii trecuti incercau sa faca fata curentului ce suiera pe langa geamurile salii. Caldura si bucuria a venit de la elevii Liceului de Arte "Margareta Sterian" care au fost impecabili. Tinandu-se de mana, plini de emotii, au pasit alaturi de profesorii lor pe o scena sub bagheta unui dirijor din alta tara, Russel McGregor. Si au reusit sa fie la inaltime asa cum ii stim demult. Frumosi si sinceri au privit spre bagheta magica si au incantat publicul prezent primind ropote de aplauze. BRAVO, COPII! Ramaneti singurii puri si neatinsi de molima politica si increngaturile urate ce deriva din ea. Au urmat cei de la Johann Strauss Ensemble la care s-a simtit latura comerciala, mult diferiti de evolutia de acum doi ani dar au cantat si au incantat.

Intreb pe marea majoritate a celor prezenti "Ati fi fost prezenti si daca spectacolul era cu plata pe masura orchestrei?" Ma numar printre cei care afirma sus si tare ca atat cat imi va tine Dumnezeu mintea treaza NU VOI PARTICIPA la astfel de pomeni electorale!

O "spectatoare"....

 

Concert Vienez pentru partid

 

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image