VIDEO - MELTENISME IN ORASUL LUI TOMA FALIMENT: Se taie teii din Crang si se bat cu barosul piroane in mozaicul de pe platoul Dacia!

tei taiati Crang piroane marmura Platou DaciaIncepand cu sfarsitul saptamanii trecute, cititorii ne-au semnalat niste fapte de nedescris pentru un oras modern, cu respect fata de lege: sub pretextul “toaletarii”, se marcheaza pentru taiere si teii sanatosi de pe aleea principala din Crang! La fel – cu zel specific, comerciantii "de la cortul cu martisoare", acreditati tacit de primarul Toma faliment (sau de unii consilieri contra votului din CLM) au fost zariti de cativa buzoieni cum bat cu barosul piroane in placile de marmura de pe Platoul Dacia - monument istoric - (daca tot e plin cu gropi si jeg si respectivii scuipa si arunca cojile de semninte pe jos, de ce sa nu o faca?

Doar dau “taxa de protectie” la meltean, ce dracu?!). Trist, dar adevarat: asta e orasul lui Toma faliment: nesigur, murdar, magnet de nesimtire si deschis la parandaraturi si meltenisme!

FOTO: V.S.O.

VIDEO:. V.E.

 

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image