S-a fasait si EUROVISION BUZAU - Marea tepuire a buzoienilor! Spectatori putini, acustica de ras si un ...nas rosu ("Alcohol you"!)! Un esec total!

toma nas rosuS-a fasait si Eurovision Buzau 2020! Un esec total! Muzica mediocra, acustica de doi lei, 200.000 de euro din bugetul buzoienilor aruncati pe imaginea si grandomania primarului Toma faliment! Buzoienii au platit fara voia lor in euro, un spectacol de tot rasul, cu artisti "no name", care au interpretat elucubratiile lor muzicale intr-un mod ce ar face invidios orice magar care rage. Multi dintre ei nu au avut acces, pentru ca invitatiile s-au impartit "pe spranceana"...rosie! Au platit deci si s-au uitat la televizor! Adevarata batjocura! Singura cu prestatie ceva mai buna a fost Dora, buzoianca noastra, care sincer nu intelegem ce cauta la sindrofiile de partid si campania elctorala a PSD!

 

Nicio securitate de sanatate in plin sezon de gripa si pericol de infectare cu coronavirus, un "TVR abonament" cu pretentii si nesimtiri crase - "Si-au rezervat dreptul (?!) sa selecteze jurnalistii si sa nu dea creditari decat celor care CORESPUND criteriilor organizatorilor!" - nici nu se putea altfel cu Toma bolsevicul! Care melodie a lui Roxen a castigat? Stiti? "Alcohol you"! Sa fie o aluzie la Donald Tom care avea nasu rosu mai ceva ca Rudolf, renul?

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

furt-societati-buzoiene.jpg

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image