Un medic, un om, un mulțumesc! Dr. DAMIAN Elena, medic primar boli infecțioase la Spitalul Județean Buzău, S-A PENSIONAT

Dr Damian ElenaZilnic îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a fost dat să întâlnesc, în momente dificile de sanatate, un medic extrem de profesionist, pentru care pacientul este în primul rând un OM, și apoi un bolnav.

Nu am cuvinte prin care să îmi exprim mulțumirea pentru încrederea pe care Doamna Doctor Damian Elena mi-a insuflat-o încă de la prima întrevedere. Pentru profesionalismul cu care a lucrat zeci de ani, alături de echipa medicală pe care a coordonat-o la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau - Sectia de Boli Infecto-contagioase in calitate de medic primar, mulțumim mult Doamnei Doctor Damian Elena , atât de delicată, și totuși atât de riguroasă. Pacientii dansei erau intodeauna impresionati de dăruirea, bunătatea și promptitudinea de care dadea dovadă, trecand ca o „albinuța”, pe la patul pacienților stiind să aline orice durere cu zâmbetul pe buze. Meticulozitatea și răbdarea, siguranța, unitatea, prietenia, precum și respectul pentru pacienți, sunt calitățile deosebite ale acestui OM, sunt meritul unui profesionist deosebit care prin naturalețe și devotament față de profesia de medic nu a stiut mereu ca a fost EROU pentru multi pacienti si nici nu este genul de persoana care sa-si doreasca elogii.

Un medic, un om, un mulțumesc!

Iulian GAVRILUTA

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image