FOTO! Gica Toader zis si “Manivela” face achizitii duble (cel putin), la Transbus! Preturi umflate! Alooo, Curtea de Conturi, ne mai miscam si noi putin? Politia, ANAF, intram in ei?

Parandaraturi TranbusCuplul celebru in parandaraturi - “Toma si Gica” se face ca respecta regulile de distantare…dar fura pe rupte, prin achizitii duble si preturi “umflate”! Care este combinatia momentului? “Manivela” & “Macac”! Care e interesul? Sa fure pe rupte, pe timp de criza! Cat? “Cat cuprinde”, cat pot! Cum? Fara licitatie, la suprapret! De ce? Ca “asa vrea muschii lor” Cine ii lasa? ANAF, Curtea de Conturi, politia si…toate partidele! “Boborul”, se mai trezeste si el oleaca?

 

Dar Curtea de Conturi, Politia, ANAF, etc? Sa-i ajutam distribuind in mailurile si pe paginile lor, acestea! La gunoi, Toma! La puscarie, Gica Toader!

Intre timp:

 ...angajatii primariei Buzau sunt obligati de Toma sa puna penalitati pe chiriasii din locuintele sociale, care nu si-au platit la timp datoria...in perioada de criza! ILEGAL! Si inca una...Toma faliment are conturile Administratiei Publice Locale...blocate! Se pregatesc concedierile!

 

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

Zilele Chisinaului la Buzau~

Zilele Chisinaului

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image