VIDEO – “D’ale politicii”! UNA: Cum se distreaza social-democratii dupa o zi de campanie! ALTA: aranjamente de vot dubioase? La ordinea zilei: Incalcari ale legilor si mult dispret fata de alegatori!

Politica Buzau grobianisme electorale 2020Campania electorala pentru Alegerile Locale 2020! PE ONLINE: trepadusi flausati, dilivestri, paduchi volterieni si condesatori ai vidului isi dau cu parerea si vor sa treaca drept “influenceri” de top, cand ei sunt reprezentantii cei mai de jos ai “borhotului” acestor vremuri hamesite!

 

PE STRADA (“ulita” – dupa caz!): aranjamente politice dubioase intre asa zisele partide aflate “in opozitie”, meltenisme, gargara cu tuica de pufoaica si..manelele nelipsite unor cercopiteci cu tricouri de partid! PE LISTE: neica nimeni" (aproape la toate partidele!), in marea majoritate nicio treaba cu partidul, adusi cu arcanul ca sa fie carpe “alesilor”, semianalfabeti si gata pentru orice si oricat “pupincurism” poate sa incapa intre buzele lor buhaite de prostie! ASTA E CAMPANIA in 2020! Mai urata, mai rea si mai fara valoare ca niciodata! Succes, tovarasi! Voi “ailalti”: Iesiti dracului la vot si votati ne-prostii si oamenii cumsecade, altfel sa nu va mai aud ca va vaicariti dupa!

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image