VIDEO- Coada umilintei! Reporter: "V-a dat Toma bani pentru ca l-ati votat?" Pensionar: "Da, si pentru asta!" "Cadouri" pentru persoanele varstnice din bani publici!

Mita electorala Primar Toma Buzau 2020Dupa ce timp de 30 de ani, persoanele varstnice au fost doar masa de manevra a PSD, acum acestia mai au parte de o umilinta: pe fondul saraciei sunt pusi de Toma la coada pentru "o firimitura" de la masa bogatilor! Nu am vrea ca de "Ziua persoanelor varstnice" - 1 octonbrie, sa se interpreteze ca acest reportaj este menit sa arunce cu noroi in persoanele varstnice! Departe de noi acest lucru! Ei nu au nicio vina...poate doar ca l-au votat pe cel care e reprezentantul umilintei si a grobianismului ontologic!

 

Totusi, putem observa aceasta practica inca de pe vreme alui Boscodeala - "practica" la limita legii si sub diferite pretexte, unele inventate: cadourile cu orice prilej, din bani publici! Astazi, unele persoane de varsta a treia (sursele noastre ne spun ca numai cei din PSD seniori!) au stat la coada umilintei sa ia un plic cu 150 de lei si un trandafir de la Primarie, din partea lui Toma. Nu ar fi nimic cu..."cadoul" daca nu ar fi de fapt o masca de mituire, ce se da imediat dupa Alegerile Locale, drept multumire ca acestia l-au votat! Reporter: "V-a dat Toma bani penru ca l-ati votat?" Pensionar: "Da, si pentru asta!". Concluzia o trageti voi! Vrem totusi sa isi aduca aminte acestia cand vor tremura de frig la iarna ca cei 150 de lei nu tin de cald si cu un "trandafir nu se face...primavara!

 

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image