New News Buzau header

FOTO – “Marile” realizari ale Grupului infractional Toma isi arata hidosenia: gropi in asfaltul proaspat aruncat pe strazi si “piscina” la stadionul de atletism

Gropi in asfalt si inundatii stadion atletism BuzauNe-am "obisnuit" cu comunistoidele realizari ale ultimului bolsevic – Toma Constantin, vremelnic primar al urbei! Dar niciodata nu ne uimeste prostia si slugarnicia apropiatilor care-i canta in struna si ii intretine “nebunia”, mai ceva ca lui Ceausescu. Aproape toate “marile asfaltari” ale Grupului Toma sunt de mantuiala, soselele sunt pline de gropi la cateva zile dupa "finalizare" si cu diferente de nivel semnificative. Pe langa o groapa aparuta in “cel mai proaspat asflat” - de la locomotiva inutila amplasata la gara cu “paralela – meridian”, zilele acestea buzoienii sanatosi la cap ne-au semnalat si “piscina” de la stadionul de atletism”.

Oare iubitorii de sport si oficialii din alte parti stiu de acest lucru si...tac? Nu mai vorbim de “aspectul” netoaletat al orasului care devine pe zi ce trece o mica jungla sub talpa ultimul bolsevic!!! Dar ce conteaza, nu-i asa? Hai la referendumul Tintestiului...ca vom prospera! :)) Haida de, bre!

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

AdSense 4