New News Buzau header

UPDATE - Video - Astazi 16 iulie, de la ora 14.00, are loc conferința de presă comună PNL - USR PLUS pe tema respingerii si clarificarilor privind nebunia ultimului bolsevic – Donald Tom cu al sau “REFERENDUM” de unire a UAT-urilor Buzau si Tintesti!

Iepurasul derutat UNGUR EA NUCred ca fiecare buzoian sanatos la cap a observat cum primarul faliment Donald Tom incearca sa isi mareasca capitalul de imagine prin manipularea “colhozista” a opiniei publice dictand “manifeste” scelerate in “aparitiile” platite din media locala (99% din ea) si nationala (DC News, etc). Mai mult, melteanul cu pamant sub unghii incearca sa acrediteze ideea ca liberalii si usrplusistii ar fi de acord cu elucubratiile lui facaletiene si ca toti il aplauda ceausist pe “intaiul reformator” de carton al urbei. Eeeee, “nas rosu” nu e chiar ca tine bre, ai sa vezi! Inducand in eroare marea masa a tintestenilor si uzand de balbaieli cu spume in coltul taieturii zis gura, “ultimul bolsevic”, ascunde in mod “pidosnic” adevarul si nu spune ca nici el in visurile-i cele mai umede nu crede cu adevarat ca va reusi, dar..ii da inainte cu tupeu schizofrenico-paranoid!

 

Nu spune ca in veci nu va strange cele 25% procente cu DA din…ATENTIE – totalul celor inscrisi pe listele electorale, NU A CELOR CARE PARTICIPA LA REFERENDUM! Mai mult – potrivit noilor modificari ale legii in domeniu, Referendumul trebuie sa aiba cvorum de cel putin 30%...ca sa fie vlaidat! Parol! Plus altele…. Astazi, intr-o conferinta de presa comuna, organizatiile PNL (judet si municipiu) si USRPLUS (judet si municipiu) vor sustine o conferinta de presa anuntata la ora 14:00, pe aceasta tema, unde toate se vor da pe fata. Din pacate pentru Donald Tom, der(p)utatul in tricou – UNGUR-EA-NU nu e invitat sa participe si nici nu are cum…sursele noastre ne spun ca e plecat “cu sorcova” cu cele trei birouri virtuale si “duamne” angajate in…”teritoriu”! Foarte bine, nenea, nici nu iti ducem dorul, dar daca mai elucubrezi, cred ca ti se va interzice sa intri si in Buzau si asta cat de curand! Cat despre “mandatul” tau la USRPLUS – zilele-ti sunt numerate bre…si iti zice unu| care nu se razbuna pe “necontract” cum ai marait tu printre tambarele de gard ale onlineului si te-a citat unul sau altul dintre pseudo…spalaciti! Hai, Pa tricouas baptistas!

REVENIM CU AMANUNTE SI IMAGINI LIVE!

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

AdSense 4