New News Buzau header

VIDEO / FOTO – Au dat-o “la pace” politistii din Maracineni (Buzau) cu unii indisciplinati din trafic (“La podul lui “Manga”), sau i-au amendat? Voi ce ziceti?

Politisti semafor Maracineni“Podul lui Manga” din comuna buzoiana Maraicneni – locul unde smecherii din localitate si nu numai isi “arata muschii”, calcand in picioare orice disciplina si regula rutiera. S-au facut razii, s-a stat la panda dar...degeaba! Tot mai des, “meltenii grabiti” nu vor sa opreasca, ca toti ceilalti soferi, la semafoarele de pe traseu – ce lasa sa se circule, alternativ pe mica ocolire din zona.

La sfarsitul saptamanii trecute, am surprins un astfel de episod “La Manga” si am vazut si o masina de politie cu doi agenti tinerei in zona! Din filmarea cu camera de bord se vede ca sunt opriti cativa soferi indisciplinati (doar 2 din totalul de 5 surprinsi de camera video?!), dar tot din filmare se mai observa ca au “calcat pe bec” mai multi conducatori auto si…nu au patit nimic! Voi ce ziceti, au procedat corect politistii? Au oprit pe toti soferii care au incalcat legea sau au fost doar…”preferentiali”?

REDACTIA

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=xl-QxFEtXgI

 

 

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

AdSense 4