New News Buzau header

FOTO - MUNCA..”A LA TINTESTI”! “Bancile-paturi” de pe noul platou Dacia din Buzau, inaugurat de Toma faliment, nu sunt prinse bine in sol! La fel, dalele sunt montate “la misto!”

probleme platou DaciaPresa platita de Toma faliment, cel mai slab si hot primar din istoria recenta a Buzaului s-a intrecut care mai de care sa laude noua realizare a meltenaului – inaugurarea Platoului Dacia, dar s-au facut ca nu vad problemele de acolo. Dupa ce luni de zile a fost un santier permanent, ducand la exasperare cetatenii, asa zis-a finalizare a lucrarilor nu seamana nici pe departe cu proiectul initial,

Toma a redeschis pentru buzoieni (din mila?!) zona zero a municipiului…am zice tocmai la fix, pentru ca derbedeii din jurul sau – cu mintile mustind a droguri si bautura, sa afiseze scandalosul film cu secvente sexi si violenta maxima, intr-un loc public, in vazul tuturor (potrivit programului BIAF - filmul a inceput sa ruleze de la ora 18 30...cu mici intarzieri - deci la o ora nepotrivita, intr-un loc nepotrivit, cu public nepotrivit!!!).

Chemand personal oamenii, la “BIAF – PILAF”, melteanul a lasat sa se inteleaga ca respectiva proiectie de film, alaturi de “ravasitorul – stafidit” Armand Asante (aici sunt banii dumneavoastra, buzoieni!) este una buna si chiar ‘”de neratat” (interviu la Digi 24) pentru buzoienii de toate varstele.

Pe langa infractiunea mentionata, sa vedem cum sunt o parte din lucrarile indoielnice, cu care se lauda nababul (vezi FOTO)!

Dale puse “la misto”, asa zisele canapele-paturi nu sunt prinse si fixate suficient, iar aspectul general este si lasa mult de dorit!

Judecati voi!

I.G.

 

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

AdSense 4