New News Buzau header

CUTIA CU AMINTIRI - Toma, vesnicul prost! FOTO/VIDEO - 125 de arbusti plantati de URBIS, la porunca primarului Toma, s-au uscat! Copacii au fost plantati ca sa-i “ia fata” lui Dragnea, pe Unirii Sud, la intrare pe CALEA ERO(R)ILOR

arbusti uscati Toma BuzauBuzoieni...era in 2018....Toma..la fle de prosti, dar noi? CUTIA CU AMINTIRI... Am avut dreptate! Copacii lui Donald Tom se usuca vazand cu ochii (ca si el de altfel)! Cumparati pe banii buzoienilor, actiune "cantata" de presarii platiti pentru asta, copacii plantati de Donald Tom, isi dau obstescul sfarsit. Cat de prosti ne crede acest taranoi din Tintesti?

 

Cine-l lasa sa-si bata joc de banii publici si de bunul simt al cetatenilor acestui oras? Pe Unirii Sud, pe partea cu poligonul de masini, peste 125 de arbusti sunt uscati si buni de aruncat. Nici in oras lucrurile nu stau mai altfel….revenim cu imagini! Cine raspunde pentru asta? Cum ziceati voi mai colegilor si aplaudacilor lui Donald Tom? “Unirii Sud, model pentru strazile principale din oras”? Asa ma? Ha ha ha!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=-LeiW1WJTQ0&feature=youtu.be

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

AdSense 4