10 semne că trebuie să devină rapid un fost...

barbat adioCu lista de mai jos am intenționat să venim în sprijinul doamnelor, dar știm foarte bine că poate fi scrisă o listă ajutătoare și pentru domni. Invităm acum și aici un bărbat curajos să ne scrie cum își dă seama că ea e cam… proastă, ce să ne mai dăm pe după cireș. Folosim atât de des acest cuvânt, pe drept sau pe nedrept, încât e nevoie să facem un pic de ordine.

Un prost e foarte suspicios. Un prost bănuiește că e prost și o să se teamă că singura ta grijă este să-l „faci” pe el: să-l înșeli, să-i cheltuiești banii … un prost se teme să nu fie fraierit. O să te întrebe ce-ai făcut cu banii, când tu ai plătit întreținerea, o să te întrebe unde ai întârziat, când tu ai stat la coadă să plătești facturile și o să îți zâmbească cu subînțeles că „știe el mai bine”, când tu îi răspunzi sincer.

Handbal. Trei jucatoare de la SCM Gloria Buzau, la echipa nationala!

sport BuzauEchipa nationala de handbal feminin a Romaniei se va reuni in perioada 19-22 ianuarie 2020 pentru prima data sub comanda selectionerului Bogdan Burcea, proaspat numit in functie.

Datorita unui parcurs de exceptie in Liga Nationala, trei jucatoare de la SCM Gloria Buzau, locul patru cu 25 puncte dupa 12 etape, au fost convocate la echipa nationala a Romaniei.

O saptamana dominata de.....febra cadourilor. Care este traditia darurilor de Craciun de la origini la actualitate

CadouriFara sa tinem cont de varsta, cadourile sunt cele care ne aduc mereu zambetele pe buze, indiferent de ocazie, daca le primim de Craciun, de Paste sau fara nicio ocazie speciala. Totusi, Craciunul este pentru fiecare dintre noi “despre cadouri”. V-ati intrebat vreodata care este originea acestor cadouri?

furt-societati-buzoiene.jpg