Ce bijuterii se poartă în 2021?

Bijuterii moda 2021În general, alegerea bijuteriilor nu ar trebui să fie influențată de trenduri. Bijuteriile cu modele clasice, care nu se demodează niciodată, reprezintă o investiție pe termen lung pe care merită să o faci.

Citește mai departe...

Întâlnire pe nevăzute cu…o carte, în luna iubirii, la Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” Buzău

Carte luna iubirii BuzauÎn luna iubirii, Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” propune cititorilor o întâlnire pe nevăzute (un „blind date”) cu…o carte. Dacă acceptați provocarea, bibliotecarii secției „Împrumut pentru adulți” vă invită la sediul central al instituției, în Galleria Mall, unde vi se va oferi un pachet care conține o carte de dragoste.

Citește mai departe...

Moda de acasă

oferte imbracaminte Fashion DayÎn contextul actual ne petrecem cea mai parte a timpului acasă. Chiar dacă lucrăm de acasă și ieșim mai rar, este important să continuăm să avem grijă de noi, să arătăm bine în fiecare zi.

Evită să stai toată ziua în haine lejere. Alege ținute care să îți dea o stare de bine și să fii admirată de cei dragi. Iată câteva idei de ținute pentru o parte din activitățile zilnice din care să te inspiri.

Ținute pentru sport
Începe dimineața cu o jumătate de oră de sport pentru a te încărca cu energie. Fie că alergi sau faci câteva exerciții acasă, alege un echipament potrivit.
O pereche de colanți sau pantaloni scurți și un tricou sau un top din material respirabil sunt ideale pentru exercițiile de acasă. Dacă optezi să alergi, în perioada rece, poartă un trening sau o pereche de pantaloni pentru alergare și un hanorac lejer.
Încălțămintea este foarte importantă. Alege pantofi sport potriviți, care să îți ofere un plus de confort.

Citește mai departe...

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image