FOTO Sezonul soldarilor in magazinele din Buzau. Vezi aici ce chilipiruri ale brandurilor gasesti pe rafturi

Reduceri preturiDin luna ianuarie pana in aprilie, comerciantii care au notificat autoritatile pot sa-si lichideze stocurile cu articole specifice sezonului rece, astfel ca practica reduceri substantiale.Pe langa promotiile si reducerile practicate in general in aceasta perioada, comerciantii mai au la dispozitie, din aceasta luna, o noua metoda de accelerare a vanzarilor: soldarea. Este o metoda de lichidare a

stocurilor cu articole de iarna (in special manusi, fulare, caciuli, paltoane, incaltaminte, dar si echipament sportiv), astfel ca ne putem astepta la reduceri masive de preturi. Pentru magazinele din centrele comerciale din Buzau startul reducerilor nu mai are loc la 15 ianuarie, ci imediat dupa inceputul anului, cand vanzarile scad dramatic dupa Sarbatori. Unii comercianti au anuntat reduceri de pana la 70% pentru intreaga luna ianuarie, iar altii sustin ca ofera discounturi pana la sfarsitul lunii februarie.  Reducerile incep de la 30% si ajung si pana la 70%. Unele branduri din Aurora Mall Buzau de exemplu, au inceput reducerile de la inceputul anului continuand astfel trendul ultimei luni din 2016 iar pentru altele reducerile vor continua si in luna februarie. Printre ele firmele Orsay, NewYorker, CCC, InterSport sau Deichmann. De asemenea cu reduceri semnificative si promotii greu de refuzat vin si brandurile H&M, C&A, Takko din zonele comerciale ale municipiului. In campaniile de reduceri sunt implicate majoritatea magazinelor acoperind o gama larga de produse dar cele mai cautate raman cele de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de moda. Si cum nu se vor termina reducerile vor incepe alte promotii si oferte de Valentine s Day sau Martisor. Asadar, daca sunt bani se gaseste pe ce sa fie cheltuiti deci SPOR LA SHOPPING!

A.D.

 

 

sold 1 Bz

 

sold2 Bz

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

furt-societati-buzoiene.jpg