Vedetele acestei toamne, BUCLELE WAVES! Cum să îți faci singură acasă un look perfect, fără ondulator?

Bucle wavesBuclele waves sunt vedetele toamnei anul acesta. Știai că poți obține bucle beach waves perfecte fără absolut niciun aparat de coafat, dar nici măcar uscător de păr? Cu câteva cocuri plasate strategic la ceafă, îți poți usca părul natural astfel încât să se formeze onduleuri impecabile. Părul tău trebuie să fie umed, nu complet ud.

Răsucește părul în două cocuri la spate și fixează-le cu elastice sau clame. Lasă-ți părul să se usuce și astfel vei avea bucle frumoase fără să faci nimic. Pentru ca efectul să fie de durată, poți face cocurile seara, înainte de culcare, pentru ca părul să se usuce peste noapte. Poți aplică pe părul umed o loțiune specială pentru fixare înainte de a-l prinde în cocuri.

Bucle realizate cu ondulatorul

Probabil ai auzit că pentru bucle mici și strânse ar trebui să folosești un ondulator cu diametru mic, iar pentru bucle mari și voluminoase ai nevoie de un ondulator cu diametru mare. Dar vloggerii de pe YouTube demonstrează că astfel de reguli nu sunt obligatorii. Poți folosi un ondulator subțire pentru a crea bucle largi și lejere, dacă îți împarți părul în secțiuni mai mari. Rezultatul? Bucle absolut perfecte!

Sursa - a1.ro

A.M.

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image