Constantin Toma s-a sinucis! PRIMELE DECLARATII!

toma sinucisConstantin Toma, un tânăr de doar 24 de ani, și-a pus capăt zilelor în locuința sa din Ploiești. Vestea i-a șocat pe apropiații tânărului, care nu înțeleg cum a fost capabil de un asemenea gest.

Cătălin Botezatu a vorbit pentru STAR MAGAZIN despre moartea tragică a tânărului model, pe care îl descrie drept un bărbat puternic și plin de viață.

 

"Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred că a putut să recurgă la un astfel de act pentru că un bărbat puternic nu face aşa ceva. Indiferent ce s-ar întâmpla găseşti răspunsuri şi trebuie să treci peste orice moment, că eşti deprimat sau nu, trebuie să treci peste orice moment şi niciodată a te sinucide nu este o soluţie. La urma urmei, viaţa din punctul meu de vedere este dată doar de către Dumnezeu şi doar el decide ce se întâmplă cu ea, iar faptul că intervii în destinul tău cu un astfel de act, nefericit din păcate pentru noi toţi, nu e ok. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Regretăm cu toţii.", a mărturisit Cătălin Botezatu, la jurnalul de știri STAR MAGAZIN, prezentat de Laura Micovschi.

Mai multe DEZVĂLUIRI TULBURĂTOARE făcute de Cătălin Botezatu despre moartea tragică a fostului său model, Constantin Toma, vedeți astăzi începând cu ora 14:00, la STAR MAGAZIN, prezentat de Laura Micovschi, doar la ANTENA STARS!

SURSA: SPYNEWS

catalinbotezatuconstantintoma

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image