A MURIT Marcel TOADER! Omul de afaceri avea 56 ani

Deces Marcel ToaderMarcel Toader (56 de ani) a murit potrivit surselor de presa in urma unui Infarct miocardic. Omul de afaceri în vârstă de 56 de ani se afla la masă, moment în care s-a prăbușit, pur și simplu, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața.

Timp de aproximativ o oră a fost resuscitat Marcel Toader de medici, chiar în locuința omului de afaceri. Din păcate n-a mai fost salvat. A fost, fără îndoială, un cuceritor veritabil! Fostul rugbyst a avut şase neveste, însă la aproape un an şi jumătate de la despărţirea de Maria Constantin, ultima sa soţie, celebrul bărbat parea ca a renunţat la statutul de „Don Juan”. In ultima perioada Marcel Toader nu avea prea multe motive de bucurie. Recent, fostul rugbyst a dezvăluit că avea de recuperat o sumă importantă de bani de la nişte persoane apropiate. Este vorba de 50.000 de euro. Pentru a-şi recupera banii, celebrul bărbat a anunţase că va apela la tribunal. "Sunt două persoane pe care le-am împrumutat şi care nu au catadicsit să-mi mai întoarcă banii. Nu, este vorba de contracte de împrumut neonorate, bineînţeles, adică nu au mai dat banii înapoi. Da! Şi de prietenie şi în al doilea caz şi de o oarecare rudenie, da. Eu nu aş vrea să îi pierd, pentru că sunt un tip înţelegător. Sunt o persoană care are bun simţ şi înţelegere, dar există şi la mine o limită, ca la tot omul, înţelegeţi? Păi în total, vreo 50 de mii de euro. Am făcut de toate până acum, am încercat, am tot încercat cu frumosul, dar degeaba? Nu că m-au supărat, dar e păcat pentru că sunt banii mei şi trece timpul şi eu am nevoie de bani, normal, ca orice om, nu vedeţi ce vremuri trăim", a declarat, în cadrul unei emisiuni tv.

A iubit numai femei celebre

Marcel Toader a fost căsătorit de şase ori, iar din „portofoliul” său nu au lipsit femeile celebre. Prima lui soţie a fost o fraţuzoaică. După aceasta a urmat jucătoarea de tenis Cătălina Cristea, cântăreața Anamaria Ferentz, Diana Ghenu, Gabriela Cristea şi Maria Constantin.

Ecaterina STROESCU

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image