A MURIT Marcel TOADER! Omul de afaceri avea 56 ani

Deces Marcel ToaderMarcel Toader (56 de ani) a murit potrivit surselor de presa in urma unui Infarct miocardic. Omul de afaceri în vârstă de 56 de ani se afla la masă, moment în care s-a prăbușit, pur și simplu, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața.

Timp de aproximativ o oră a fost resuscitat Marcel Toader de medici, chiar în locuința omului de afaceri. Din păcate n-a mai fost salvat. A fost, fără îndoială, un cuceritor veritabil! Fostul rugbyst a avut şase neveste, însă la aproape un an şi jumătate de la despărţirea de Maria Constantin, ultima sa soţie, celebrul bărbat parea ca a renunţat la statutul de „Don Juan”. In ultima perioada Marcel Toader nu avea prea multe motive de bucurie. Recent, fostul rugbyst a dezvăluit că avea de recuperat o sumă importantă de bani de la nişte persoane apropiate. Este vorba de 50.000 de euro. Pentru a-şi recupera banii, celebrul bărbat a anunţase că va apela la tribunal. "Sunt două persoane pe care le-am împrumutat şi care nu au catadicsit să-mi mai întoarcă banii. Nu, este vorba de contracte de împrumut neonorate, bineînţeles, adică nu au mai dat banii înapoi. Da! Şi de prietenie şi în al doilea caz şi de o oarecare rudenie, da. Eu nu aş vrea să îi pierd, pentru că sunt un tip înţelegător. Sunt o persoană care are bun simţ şi înţelegere, dar există şi la mine o limită, ca la tot omul, înţelegeţi? Păi în total, vreo 50 de mii de euro. Am făcut de toate până acum, am încercat, am tot încercat cu frumosul, dar degeaba? Nu că m-au supărat, dar e păcat pentru că sunt banii mei şi trece timpul şi eu am nevoie de bani, normal, ca orice om, nu vedeţi ce vremuri trăim", a declarat, în cadrul unei emisiuni tv.

A iubit numai femei celebre

Marcel Toader a fost căsătorit de şase ori, iar din „portofoliul” său nu au lipsit femeile celebre. Prima lui soţie a fost o fraţuzoaică. După aceasta a urmat jucătoarea de tenis Cătălina Cristea, cântăreața Anamaria Ferentz, Diana Ghenu, Gabriela Cristea şi Maria Constantin.

Ecaterina STROESCU

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

furt-societati-buzoiene.jpg