Ce bijuterii purtăm în sezonul toamnă-iarnă 2019?

Bijuterii toamna iarna 2019Dacă ești o persoană care urmărește ultimele tendințe în modă și ești pasionată de tot ceea ce înseamnă fashion, frumos și nou, atunci acest articol vine în întâmpinarea ta.

Este momentul să arunci o privire asupra noilor trenduri în materie de bijuterii pentru sezonul in care tocmai suntem. Sezonul toamnă-iarnă aduce un suflu nou în ceea ce privește design-ul bijuteriilor. Pe alocuri, regăsim elemente care au fost prezente și în sezonul primăvară-vară. Aceste elemente sunt reprezentate de perle și cercei rotunzi, care se adaptează și reinventează în fiecare sezon. În sezonul acesta, accentul se pune pe bijuterii care urmează un design jucăuș, îndrăzneț, opulent, combinat cu detalii punk, boho-chic și minimaliste.

Cercei cu lanțuri multiple

În sezonul toamnă iarnă 2019-2020 se poartă cerceii lungi și cei cu lanțuri multiple. Poți opta atât pentru o pereche de cercei delicați, feminini, formați dintr-un singur lanț, cât și pentru unii boho, colorați, alcătuiți din diverse materiale și pietre colorate. Alege modelele care se potrivesc cel mai bine cu bine stilul tău.

Cercei asimetrici

Cerceii asimetrici sunt o altă atracție a sezonului. Fie că porți cercei de lungimi diferite, cercei care au un singur element comun sau cercei care se aseamănă doar la nuanță, cu siguranță vor atrage toate privirile datorită unicității lor. Pot fi asortați atât la ținute de birou, cât și la ținute casual sau elegante.

Cercei creole

Cerceii rotunzi, creole sau hoops, oricum vrei să le spui, sunt piese care nu se demodează niciodată. În fiecare sezon ne surprind cu modele și detalii inedite. În acest sezon, se poartă cerceii din argint rotunzi, de dimensiune mare, aurii, decorații cu lanțuri, pietre colorate și diferite texturi. Se potrivesc de minune la ținute boho-chic sau casual.

Perle

Pentru cele dintre noi care nu pot renunța la perle, este bine de știut că acestea sunt încă în tendințe. Toamna aceasta se poartă bijuteriile cu perle, cu detalii cât mai simple și minimaliste. O pereche de cercei cu perlă alături de un colier cu perle, simplu, la baza gâtului, vor completa armonios atât o ținută office, cât și una elegantă. Așadar, atunci când nu știi ce să porți, alege perlele.

Coliere cu zale

Colierele din argint sau oțel inoxidabil cu zale adaugă un plus de personalitate ținutei tale. Poartă un colier cu zale mici la o ținută elegantă și vei vedea că ținuta ta va fi complet transformată. Un astfel de colier oferă putere, dar și eleganță întregului look. Toamna anului 2019 ne surprinde cu tendințe interesante, menite să ne pună imaginația și creativitatea la încercare. Alege modelele care se potrivesc cel mai bine cu stilul tău.

Sursa - odette

A.M.

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image