Decorațiuni de Crăciun! Vrei să împodobești bradul și nu știi ce tendințe sunt în 2019

Decor brazi 2019Ei bine, anul acesta se poartă clasicul, dar și minimalismul. Bradul de Crăciun luminează, fără dar și poate, casele tuturor în preajma frumoaselor sărbători ale sezonului rece.

 Iată care sunt cele mai noi tendințe pentru bradul de Crăciun

Decorațiuni de Crăciun

Nu doar ținutele de Crăciun sunt cele care trezesc interesul în perioada sărbătorilor. Dacă veți ține cont de tendințe, în ceea ce privește bradul de Crăciun, anul acesta ar trebui să renunţăm la beteală și funde, chiar dacă anii trecuți au fost în trend . Pentru a avea un pom de Crăciun în trend, designerii ne recomandă brazi împodobiți doar cu globuri şi ornamente. Ca și iluminat festiv, alegeți instalațiile simple cu lumină albă, pentru că vor da strălucire bradului şi vor scoate globurile în evidență. Anul acesta este în trend bradul simetric și de aceea cam toate globurile au trebui să aibă aceeaşi mărime, adaptată la dimensiunile bradului. Recomandarea este să folosiți la bază globuri mari, iar pe partea superioară globuri din ce în ce mai mici. Un brad de Crăciun minimalist poate fi decorat doar cu câteva ghirlande de lumina caldă, ce vor contribui la atmosferă intimă și confortabilă. Decorațiunile minimaliste de Crăciun au forme simple, geometrice, și nuanțe neutre, în stil scandinav. Decorul minimalist este influențat de filosofia și estetică japoneză, ce urmărește crearea unui ambient calm, ce îndeamnă la meditație, cu materiale delicate. Bradul de Crăciun poate fi pus într-un ghiveci și ținut pe tot parcursul anului. Este o alegere prietenoasă cu mediul, pe care sperăm să o regăsim din ce în ce mai des în casele noastre.

Brad natural sau brad artificial

Decizia de a vă cumpăra un brad natural este adesea umbrită de efectele pe care le are defrişarea excesivă asupra planetei. Dar în ultimii ani acest lucru nu mai este un motiv de îngrijorare, deoarece brazii de Crăciun naturali sunt crescuţi în pepiniere speciale, nu în păduri, iar legea nu mai permite comercializarea brazilor naturali decât în anumite condiţii. În plus, cercetătorii spun că culoarea verde a bradului natural poate avea acţiune benefică şi asupra stării emoţionale. Oboseala mentală şi stresul pot fi eliminate prin expunerea la medii naturale. Pe de altă parte, bradul artificial este confecţionat din policlorură de vinil, pe scurt PVC, unul dintre cele mai toxice tipuri de plastic. American Christmas Tree Association, o organizaţie nonprofit care militează pentru folosirea brazilor de Crăciun artificiali în defavoarea celor naturali, spune că PVC-ul nu este periculos şi nu are efecte negative asupra sănătăţii. Dar mulţi experţi în sănătate nu sunt de acord cu această afirmaţie.

Sursa - verdict.ro

A.M.

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image