Accesoriu neașteptat în modă pentru tendinţele anului 2020

Tendinte moda 2020Șapca de baseball devine detaliul cel mai elegant pe care trebuie să-l avem, obligatoriu. Iar dacă mai este şi din piele, în loc de bumbac, ar fi excelent.

Pe catwalk-ul toamnă-iarnă 2019 / 2020, Sportmax prezintă şapca de baseball în culoarea alunului ca accesoriu pentru cei care iubesc stilul practic și sofisticat. Merge combinată cu paltoanele clasice care au revenit în trend, notează iodonna. Pentru a crea un contrast armonios designerii recomandă această combinaţie extrem de interesantă şi la îndemâna oricui în funcţie de buget. Cele din piele fiind mult mai scumpe decât cele clasice de bumbac. Șepcile de baseball aparțin tărâmului casual, spune McCalla. Cel mai bine funcționând într-o abordare de genul: blugi, treninguri, cămăşi supradimensionate… mai precis, puteţi crea un aspect atemporal. Sau, de ce nu, smart-casual pentru cei care îşi asumă riscurile atunci când îşi fac apariţia la evenimente mondene.

Sursa - evz.ro

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

furt-societati-buzoiene.jpg