Moda de acasă

oferte imbracaminte Fashion DayÎn contextul actual ne petrecem cea mai parte a timpului acasă. Chiar dacă lucrăm de acasă și ieșim mai rar, este important să continuăm să avem grijă de noi, să arătăm bine în fiecare zi.

Evită să stai toată ziua în haine lejere. Alege ținute care să îți dea o stare de bine și să fii admirată de cei dragi. Iată câteva idei de ținute pentru o parte din activitățile zilnice din care să te inspiri.

Ținute pentru sport
Începe dimineața cu o jumătate de oră de sport pentru a te încărca cu energie. Fie că alergi sau faci câteva exerciții acasă, alege un echipament potrivit.
O pereche de colanți sau pantaloni scurți și un tricou sau un top din material respirabil sunt ideale pentru exercițiile de acasă. Dacă optezi să alergi, în perioada rece, poartă un trening sau o pereche de pantaloni pentru alergare și un hanorac lejer.
Încălțămintea este foarte importantă. Alege pantofi sport potriviți, care să îți ofere un plus de confort.

Ținute office pentru munca de acasă
Dacă lucrezi de acasă, încearcă să păstrezi programul de la birou. În acest interval de timp, alege ținute care să te ajute să îndeplinești task-urile cu plăcere.
Poți opta pentru o pereche de pantaloni confortabili și o bluză sau o cămașă. În pauză, îți recomandăm să te uiți la colecția de pantaloni de dama de la Fashion Days. O rochie lejeră, maxi sau o pereche de blugi și un tricou sunt alegerea perfectă pentru a savura cafeaua de dimineață pe balcon, online, cu colegii de la birou.
Poartă haine lejere, însă evită ținutele sport sau pijamalele pentru această activitate.

Ținute pentru activități casnice
Transformă orele de făcut curat în casă în momente plăcute prin alegerea unei ținute confortabile și crearea unui ambient perfect.
O pereche de pantaloni lejeri si un tricou sau o salopetă sunt piese ideale pentru această activitate. Nu folosi hainele vechi, deteriorate sau pătate din garderobă, acestea îți vor da un aspect neîngrijit, de aceea este important să renunți la ele.


Ținute pentru momente de relaxare
La finalul zilei, după o baie relaxantă, poți savura o ceașcă de ceai într-un halat de baie confortabil. Cu ajutorul lui, pielea va absorbi mult mai bine crema hidratantă și tu vei avea un moment de răsfăț și relaxare. O ceașcă de ceai, o carte sau un film bun te vor ajuta să uiți de toate momentele agitate ale zilei.
Optează pentru o ținută feminină și pe timpul nopții. Oferta la pijamale pentru dame elegante de la Fashion Days te va inspira. Alege modele lejere, adaptate temperaturii din casă și materiale de calitate. Pentru un plus de confort, optează pentru bumbac sau mătase. Articolele din mătase îți vor oferi un aspect elegant și încrezător.
Orice alegi să porți, nu uita să zâmbești! Este accesoriul perfect pentru orice ținută.

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image