Grataragiul “Dobrica – view” zis si "pusculita de partid", tremura din nou: Liviu Dragnea, scos din Penitenciarul Rahova, pentru procesul de corupție al lui Valeriu Zgonea (implicat in spaga deputatei Ionela Dobrica (STENOGRAME)

dobrica viewFostul lider al PSD Liviu Dragnea - încarcerat din 27 mai la Penitenciarul Rahova, unde execută trei ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman - a fost scos joi din penitenciar și dus la Tribunalul București. El ar urma să fie audiat ca martor în procesul de corupție al fostului președinte al Camerei Deputaților Valeriu Zgonea.

Este prima dată când Dragnea părăsește penitenciarul, de la încarcerarea sa, în 27 mai.

UPDATE - ERA SI DROGAT! CRIMELE COPIILOR DE BANI GATA! Mario Iorgulescu era băut când a produs accidentul în care a murit un tânar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul șefului LPF

crime copii bani gataPREAMBUL (n.r.) - Toti copiii de bani gata fac asta: ucid fie fizic, psihic, emotional sau social! Si in Buzau e la fel,cu foarte mici exceptii! Droguri, sex, opulenta, jigodisme si tupeu – sunt prea putine cuvintele din dictionarul Limbii Romane, pentru a caracteriza acesti hibrizi intre apucaturile comunistoide ale parintilor si lichelismul parazitar al timputilor noastre! Mai toti flausatii de bani gata au aere si fumuri de alesi, ocrotiti de lege, cand ei put de incompetenta pana si in ADN! La toti li se urca la cap bunastarea de la taticu si mamica, bani usori castigati cu inselaciuni, tradari si furtisaguri! Legea lustratiei trebuie  adoptata si averile astora luate la puricat si confiscate! Altfel niciodata nu vom asana societatea si nu vom progresa in niciun domeniu!

Liviu Dragnea si fiii: “Persona non...gratia” in SUA!

non grata USADepartamentul de Stat al SUA a anuntat oficial ca Liviu Dragnea și copiii săi au interdicție de a intra în Statele Unite. Purtătorul de cuvânt al instituției a declarat că, din cauza implicării în "fapte de corupție semnificative", Liviu Nicolae Dragnea "nu este eligibil pentru intrarea pe teritoriul Statelor Unite". Măsura se aplică și celor doi copii ai lui Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea.

ALDE a votat ieșirea de la guvernare - decizie oficială. Tăriceanu: Este mai corect să ne despărțim civilizat. Noi vom trece în opoziție și vom vota moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă UPDATE

Divort ALDE PSDALDE va ieși de la guvernare, decizia fiind luată luni după-amiază, în ședința Biroului Politic al formațiunii. Anunțul a fost făcut de liderul partidului, Călin Popescu Tăriceanu, care a menționat că decizia implică demisia celor 4 membri ALDE din Cabinetul Dăncilă, iar cei care nu se vor supune, vor suporta consecințele, adică excluderea din partid. Liderul ALDE a mai spus că parlamentarii partidului vor vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului anunțată de PNL.