Sambata,15 septembrie, România, la a șasea Zi de Curățenie Națională. Cea mai mare miscare sociala „Let`s Do It, Romania”, ajunge la Buzau

Let s do it romania150 de țări din întreaga lume se unesc în cea mai ambițioasă mișcare civică la nivel internațional – World Cleanup Day. Pe 15 septembrie 2018, milioane de voluntari din întreaga lume vor spune „Let`s Do It!” în lupta împotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu – deșeurile.

ROMANII ies la VOT pe 7 octombrie

Vot definirea familieiReferendumul privind redefinirea familiei în Constituţie va avea loc în 7 octombrie, a anunţat,, la Neptun, liderul PSD, Liviu Dragnea. „În primul rând, am dat un vot în Comitetul Executiv de susţinere a acestui obiectiv şi am stabilit care să fie data la care să aibă loc referendum şi s-a stabilit pentru 7 octombrie”, a declarat Liviu Dragnea.

ANGAJARI in POLITIA ROMANA! MAI scoate la concurs peste 160 de posturi din sursa externa

Politia Romana168 de posturi în Poliția Română au fost scoase la concurs prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până pe 13 septembrie 2018. Persoanele care își doresc o carieră în Poliția Română se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 168 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă.

STIRE DE STIRE – Veterinari falsi iau porcii oamenilor din ograda sub pretextul ca au PPA!

veterinari falsiVeterinari falși, îmbrăcați în halate albe, au luat porcii oamenilor din zone în care nu a ajuns încă pesta porcină. În Dâmboviţa s-au înregistrat cazuri de oameni îmbrăcaţi în alb care au venit să le ia porcii localnicilor pentru o presupusă efectuare a unor teste medico-veterinare. Cazuri de acest gen au fost semnalate în comuna dâmboviţeană Ciocăneşti, scrie ziarul Adevărul. Falşii reprezentanţi DSV au mers la o stână, de unde au luat cel mai mare şi mai frumos exemplar, dar şi la o gospodărie, unde oamenii, mai reticenţi, au refuzat acest lucru.

2 articole incendiare: FOTO - greselile din manualul de Geografie: editura Ministerului Educației. CARTE tipărita deja 1,6 milioane de exemplare! Turnu Măgurele din Teleormanul lui Dragnea este în locul Drobetei-Turnu Severin, o mare are numele greșit...

greseli manual geografie 2018

Cu două săptămâni înainte de începutul școlii, Ministerul Educației pregătește manualele pentru clasele a VI-a, I și a II-a, pentru care a schimbat metoda de realizare: nu mai face licitații publice, ci le editează pe toate la Editura Didactică și Pedagogică din subordinea sa.