A fost prins! Suspectul de pedofilie este politist de meserie si fost jandarm. A fost el acoperit de colegi? “Jumatate din MAI trebuie dati afara….toti pica testul psihologic, daca e dat pe bune” – sursa din interiorul MAI

pedofil politistPotrivit stirilor de ultima ora, după 4 zile de căutări cu sute de poliţişti din Capitală, individul filmat într-un lift în timp ce agresa doi copii, a fost prins. Dar scandalul e şi mai mare: suspectul este tot poliţist, mai exact, agent la Brigada Rutieră Bucureşti. Descoperirile nu se opresc aici…suspectul este…fost jandarm. Deci se pun intrebarile: 1. A fost acoperit de colegi? 2. Cum a trecut testele psihologice atat de la Jandarmi cat si de la Politie?

 

”La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se afla un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 05.01.2018 un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de Procedură Penală. Vom reveni cu detalii când stadiul urmăririi penale o va permite”, a informat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei. Bărbatul a fost audiat toată noaptea și și-a recunoscut faptele. Potrivit surselor, ar mai fi recunoscut și fapte similare din 2015. Bataie de joc - “Te vom găsi! Eşti prioritatea noastră”, este mesajul de duminică, transmis pe Facebook de către Poliţia Romană.

Potrivit stirilor, se pare că pedofilul lucrează în poliţie de 10 ani, e căsătorit şi are doi copii. La audieri, acesta şi-ar fi recunoscut fapta. Nimeni nu îşi explică însă CUM de niciunul dintre colegii lui de muncă nu l-a recunoscut din prima clipă, în filmarea în care chipul i se distingea destul de clar. La audieri au fost chemaţi toţi cei implicaţi. “Vreau să fie pedepsit pentru ce a făcut. Copiii sunt bine... Băiatul e marcat, nu vrea să facă nimic, nu vrea să iasă afară, vrea să stea doar în casă”, a spus mama celor doi copii.

Pedofilul este fost jandarm!

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual: “Suntem năuciţi. nu credeam că putem avea în rândul nostru pedofili, să mă ierte Dumnezeu. E ceva de domeniul fantasticului. Omul e venit de la Jandarmi, e adevărat, din 2010, la Brigada de Poliție Rutieră. E căsătorit, are 2 copii, se pare că mai are o infracţiune în 2015. Anchetatorii vor clarifica aspectele şi vor conexa dosarele.”

Cum se trec testele psihologice in cadrul MAI?

Subiectul testelor psihologice la MAI nu este nou, sa ne aducem aminte ca din cand in cand astfel de cazuri patologice ies la iveala din randul ofiterilor, fie ei jandarmi sau politisti. Si in Buzau, exemplele in acest sens sunt destule: politist de la Politia Municipiului care s-a impuscat in cap (LINK), jandarm care si-a omorat sotia si copilul  - LINK (si alte cazuri de jandarmi cu deviatie de comportament LINK - nu e cazul lui MKT!!!) si lista ar putea continua cu cei din MAPN, mai ales din randul celor care au luptat in teatrele de operatiune din afara tarii. Poate cel mai rasunator caz in IJJ Buzau este cel al agresiunii sexuale fata de o colega si...promovarea profesionala a individului in cauza (ulterior acesta a iesit la...pensie neismtita!). Nici cu ISU nu ne e rusine si aici sunt destule "fapte" de rusine ale purtatorilor de uniforma (in frunte cu fostul sef al ISU Buzau - Danut Nicolae). Majoritatea testelor psihologice se trec foarte usor in MAI si cred ca si in MAPN. Psihologii agreati de MAI sunt in general rude sau sotii ale cadrelor in functie si e de la sine inteles cum merge treaba. Cred ca jumatate din MAI trebuie dati afara….toti pica testul psihologic, daca e dat pe bune” – sursa din interiorul MAI. Psihologii spun ca exista un "spirit de casta" in armata si politie si tendinta sa se acopere defectele si scaparile sistemului si orice ancheta si verificare din afara tinde sa aibe rezultate zero, legate de managementul unor astfel de crize...

Concluziile le trageti voi…

I.G.

SURSE: stirileprotv, curentul.info, newsbuzau, adevarul

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

+2 #1 MKT si psihologul R.D.Ochiul din umbra 08-01-2018 19:24
Despre ce testare vorbiti si despre ce psihologi? Ca tot ati adus vorba de IJJ Buzau si "MKT", stie toata lumea de fostul colonel pensionat "special" si cei 8000 de lei ai sai. Dar sa trecem de la el la psiholog si testarile efectuate. Psihologul R.D. despre care stie toata unitatea cum a evoluat din "JAC" in ofiter psiholog pe bani frantuzesti, ati spune meritul lui, mai sa fie. Meritul lui sau al sotiei care l-a facut psiholog pe spinarea PSD-ului si a lui Ion Vasile care era lider la acea vreme. Iar sotia psihologului era consilier judetean,ea era cea "agreata" de Stefan David si de Ion Vasile si din atatea afinitati a rezultat promovarea psihologului care nu s-a putut licentia la facultate particulara de prima data, cand toata lumea lua 10 el nu a putut lua 6.00, nici sotia nu ar fi fost mai buna ea a luat 5.99 si a contestat tot cu partidul sa i se dea 6.00. Si sotia tot psiholog "mare om mare caracter". Sa mai reamintim pentru cei care au uitat cate contestatii au fost la concurs pentru ca le-a stricat ploile o doamna din DGASPC, actualmente pe la AJPIS Buzau. Asa ca pe ofiterul care si-a agresat sexual colega acest psiholog l-a testat. Si pe multi din acea curte...Pe unii dintre ei, oameni doar mai sensibili dar care au avut curajul sa riposteze, s-a tinut de capul lor impreuna cu MKT si i-a lasat fara servici. Asa ca pune lupul stapan la oi, mai bine ar pune psihologul mana pe carte macar asa pentru putinul timp pe care il mai are pana la pensie si pentru gradul de colonel pe care il vrea musai pe umeri. Unii nu invata nici din carti si nici din viata... Este doar un exemplu al unui psiholog dintr-o unitate MAI slab pregatit si promovat politic dar exemplele pot continua.
Citat