În numele Alexandrei, UCISA la doar 15 ani... Scrisoare către fiii și fiicele lui Dăncilă, Daea, Năstase, Stănescu, Iordache, Oprea, angajați de tineri în Guvernul României

Copii beizadeleDragii mei, Victor Dăncilă, Dana Daea, Mihnea Năstase, Alina Gabriela, Gabriel Oprea, Delia Iordache, cred încă în conștiința voastră, în discernământul vostru, în sângele clocotitor al vârstei. Gândiți-vă la demisie!

La 15 ani o fată de pe lângă Caracal a fost ucisă. Poate ați auzit de ea pe net, în weekend-ul ăsta. Și sper că ați urmărit ieri și revolta colegilor Alexandrei, care aveau pancarde precum: „Îmi pare rău că am crezut în voi. De azi eu nu mai sun la 112”, „Trebuie să suni de miercuri seară dacă ai probleme joi, aşa e la noi în ţară, semnează 112”. Crima și revolta nu au nimic politic. Crima “se întâmplă”. Revolta este firească. Ori voi sunteți la aceeași vârstă, încă. A revoltei.

Dragii mei, Alexandra avea 15 ani.

Tu, Mihnea Năstase ai 26 de ani.

Alexandra avea 15.

Tu, Gabriel Oprea ai 23.

Alexandra avea 15.

Tu, Victor Dăncilă ai 29.

Dana Daea, tu, abia te-ai căsătorit.

Tu, Delia Iordache, ai avut un proaspăt accident la Caracal, se-ntâmplă, trece.

23 de ani ai, tu, Alina-Gabriela, fiica lui Paul Stănescu.

Alexandra nu mai poate ajunge la vârsta voastră.

Colegii Alexandrei vă vor ține minte gestul de demisie. Revolta voastră.

De ce? Alexandra și colegii ei vă sunt aproape. Ca aspirații. Unii fac naveta ca să-nvețe la liceul ”Mihai Viteazul” din Caracal și visează să ajungă ca voi cu studii terminate, cu o slujbă, la casele lor. Pe Alexandra însă a omorât-o mai ales Sistemul. Da, Sistemul de Stat, Sistemul în care voi v-ați angajat în timpul acestei guvernări, PSD - Dăncilă. Acum ați înțeles de ce țin să vă vorbesc tocmai vouă. Când spun că Sistemul și-a ucis copila, pe Alexandra, spun că incompetenți de partid au ajuns prin pile și relații în fruntea și-n aparatul instituțiilor. Și când a fost vorba de un caz deosebit, n-au știut cum să reacționeze. Au paralizat de frică/le-a fost indiferentă situația. Mă întreb cum ați reacționa în fața unei urgențe. Nu-i de joacă.

Dragii mei, poate tot n-ați înțeles.

Situația acestor “aroganți”, “înfricoșați”, “incompetenți” de la Poliție, de la STS, acestor “criminali” din Sistem este chiar situația voastră. Alexandra a sunat de trei ori ca să fie salvată de la moarte. Alexandra de trei ori a sunat la 112. Pentru voi părinții voștri au sunat o dată și ați fost angajați în poziții cheie din România.

Nu v-a venit să credeți?

 

Mihnea Năstase, să nu-mi spui că tu crezi că ești consilier pe merit al ministrului Armatei.

Gabriel Oprea, să nu-mi spui că te pricepi la Agricultură.

Victor Dăncilă, nu ți se pare prea mult să fii la vârsta ta crudă la Curtea de Conturi?

Tu, Dana ca fiică a lui Daea ministru, crezi că agricultura e pasiunea ta?

Delia Iordache, BNR, chiar așa din senin? Hai, nu fii exagerată.

Alina-Gabriela, fiică a lui Paul Stănescu, chiar ANCOM? O fi fost cadou de nuntă, dar, PUF a trecut nunta, nu te lua prea în serios.

Mama Dăncilă, tatăl Năstase, tatăl Iordache, tatăl Daea, tatăl Stănescu, toți tații și mamele voastre au tolerat și au creat acest sistem.

Cum? Uite așa, cum v-au fixat-poziționat pe voi, fără experiență, în zone importante din Sistem, tot așa și-au plasat clienții politici-prietenii-rudele, dar cu toții nepricepuți. Nu vă legănați cu speranța că nu faceți rău. Că veți căpăta experiență. Trăiți în România. România nu e Germania /SUA, sisteme cu reflexe puse la punct. România este țara lui „ai fost violată? Înseamnă că ți-a plăcut”, cum spunea părintele Răducă sau “Ai fost violată? Bine, nu mai ține linia ocupată!”, cum a răspuns polițistul din Caracal la 112. Mă întreb voi ce părere aveți despre viol? Despre crimă? Eu cred că tinerețea voastră vă dă dreptul să alegeți, să vă luați viața în mâini. Alexandra nu mai are nicio posibilitate, nu mai poate alege. Părinții voștri au suferit toți de obsesia Puterii. Puteți acum fugi, dragilor, cât mai puteți, ca ei să nu vă insufle această manie. Sunteți tineri, aveți pasul de antilopă, dinții de tigru, curaj și nebunie. Precum o dată Alexandra. Precum ieri colegii Alexandrei, protestatarii.

Mihnea, tatăl tău era chiar o speranță pe vremea tinereților lui. “L-a sinucis” iubita lui: lăcomia. Victor, mama ta are suflet mare, dar este o analfabetă. Râde lumea de ea că s-a cocoțat în fruntea bucatelor. Gabriel Oprea, tatăl tău s-a distrus singur prin Îngâmfarea sa, nevastă nesățioasă. Paulică Stănescu o fi părinte bun. Dar Stănescu e o gonflabilă, de asta nu-l ia nimeni în serios. Papa Iordache fără multă știință juridică, slugarnic, a schimbat fața Justiției și implicit a întins acum o mână tuturor: criminali, hoți, chiar, la o adică, adevăratului criminal al Alexandrei. Papa Daea e un păcălici. Nu-l vezi cum face obsesii ba pe oi, ba pe cormorani? Știți voi care sunt cele mai mari realizări ale părinților voștri? Voi sunteți! Și singura lor reușită în carieră este angajarea voastră cu nesimțire în Guvernul Ro. N-au făcut ceva cu adevărat în viața lor. Nu-s în stare să facă ceva cu adevărat în viața lor. Și această lipsă de anvergură, aceste defecte, această neputință - toate le veți moșteni.

Gândiți-vă că ei, părinții voștri n-au putut, nu pot mai mult decât acest dialog:

“Polițist: Hai, ce vrei? Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat...

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal...

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!”

Obraznici cu inferiorii, Slugarnici cu Superiorii, Disprețuitori cu Românul.

Voi însă aveți un viitor, nu un viol și o crimă pe conștiință. Rupeți-vă de aceste slujbe fățarnice. Rupeți lanțul slăbiciunilor. Fiți altfel. Luați-o pe cont propriu. Faceți ce vreți voi cu viața voastră. Nu-i lăsați pe părinți să vă ne-norocească viața. Pentru colegii Alexandrei gestul vostru de demisie ar fi o ușurare, un semn de încredere în viitor. Pentru Alexandra? În sfârșit, că moartea ei poate schimba ceva în România, acest bâlci al deșetăciunilor."

Fiul lui Adrian Năstase

Mihnea-Daniel Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, a fost numit în funcţia de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Mihai Fifor. Activitatea sa este neremunerată. Acesta e cel de-al doilea job dat de PSD lui Mihnea Năastase, după ce în ultimii patru ani a fost consilier pentru delegația PSD în Parlamentul European.

Fiul Vioricăi Dăncilă

Victor Florin Dăncilă este angajat la Curtea de Conturi. Sursele G4Media.ro arată că fiul premierului își desfășoară activitatea la cabinetul președintelui Curții, Mihai Busuioc, unul dintre apropiații fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Curtea de Conturi susține însă acesta ar fi angajatul Autorității de Audit, având funcția de consilier la cabinetul lui Ilie Sârbu, vicepreședinte al Autorității de Audit.

Fiica lui Petre Daea

Dana Florentina Daea s-a angajat în 2017 la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, o instituţie din subordinea tatălui său, ministrul Petre Daea. Ministrul Agriculturii a recunoscut, potrivit B1TV, că și-a angajat fiica într-o instituție subordonată instituției pe care o conduce, susținând că o ajută pe aceasta ”să își facă un rost în viață”.

Fiul lui Gabriel Oprea

Fiul lui Gabriel Oprea (fost lider PSD, apoi UNPR, rămas cu legături puternice la vârful PSD), Gabriel Marin Oprea, a fost angajat pe ascuns două luni, între 1 mai și 1 iulie, în Ministerul Agriculturii, după ce la începutul anului a încercat să se angajeze fără succes la același minister. Gabriel Marin Oprea (23 de ani) s-a ocupat, teoretic, de activități ce au ținut de asigurarea Președinției Consiliului UE de către România. Potrivit surselor G4Media.ro, tătăl lui Oprea jr a dorit să-și angajeze fiul la minister în încercarea de a-și maturiza fiul, un obișnuit al cluburilor și aparițiilor mondene.

Fiica lui Florin Iordache

Delia Iordache, fiica lui Florin Iordache (fost ministru al Justiţiei, autorul OUG 13/2017 și promotorul în Parlament al marilor lovituri la adresa Justiției) a fost angajată în 2017 la BNR. În trecut, fiica parlamentarului a lucrat la Departamentul pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni din MAE.

Fiica lui Paul Stănescu

Alina-Gabriela Modan, fiica baronului PSD de Olt Paul Stănescu, a fost angajată în acest an pe postul de consilier al președintelui Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), Sorin Grindeanu. Potrivit Libertatea, fiica lui Stănescu lucrase înainte la Agromec Vișina SA, o firmă din Olt asociată cu tatăl său.

Băiatul fostului șef PSD Neamț, Ioan Munteanu

Remus Munteanu, băiatul fostului șef PSD Neamţ, Ioan Munteanu, a fost numit secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului în 2018. Remus Munteanu a fost portar la echipa de fotbal Ceahlăul Piatra Neamț. Ulterior, Munteanu a ajuns și mai sus: a fost promovat de Dănuț Andrușcă administrator al bursei de energie OPCOM.

Fiul lui Tudor Buzatu, baronul PSD de Vaslui

Tot în 2018, în aceeași zi cu Remus Munteanu, premierul Dăncilă l-a numit secretar de stat la Departamentul pentru Parteneriatele Strategice pe Tudor Buzatu, fiul vicepreşedintelui PSD Dumitru Buzatu (liderul PSD Vaslui).

Fiica senatoarei PSD Emilia Arcan

Andreea Arcan Apostol, fiica senatoarei PSD Emilia Arcan, a fost angajată în 2017, la doar 27 de ani, în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, cu poziție de secretar de stat. Anterior, ea fusese prezentatoare la Giga TV, fostul post al lui Gheorghe Ştefan (Pinalti).

Restul cuvintelor sunt de prisos....

Sursa - hotnews FOTO - hotnews

REDACTIA

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image