Omul potrivit, la locul potrivit! Maria Mădălina Turza, a fost numită președinte cu rang de secretar de stat al Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii

Madalina TURZAMaria Mădălina Turza, președinte al Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD), activist pentru drepturile omului de peste 10 ani, a fost numită de premierul Ludovic Orban în funcția de președinte cu rang de secretar de stat al Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii.

 

Decizia a fost publicată joi în Monitorul Oficial (nr. 917/14.11.2019).Turza îl înlocuieşte pe Mihai Tomescu. Decizia de eliberare a acestuia din funcţie a fost publicată tot joi în Monitorul Oficial.„Vreau să ştiţi că pentru mine este o responsabiltate uriaşă pe care mi-am asumat-o după o decizie luată cu adânca înţelegere a ideii că SERVESC copiii şi persoanele cu dizabilităţi cu toată bună credinţa mea de om onest, mamă a unui copil cu dizabilităţi şi activist pentru drepturile omului de mulţi şi grei ani.”, a transmis Mădălina Turza într-un mesaj postat joi pe pagina de Facebook, într-o primă reacție. Aceasta a declarat că își dorește ca această instituție „să își dea la o parte zidurile și să vă AUDĂ”.

A.M.

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image