PAREREA PROFESIONISTILOR DESPRE MATRAPAZLACURILE LUI TOMA CU EUROVISION – n.r.! Dan Popi, șeful CAT Music, despre banii pe care-i dă TVR pe selecția națională Eurovision: „Bugetul este imens! Eu o aduceam pe Shakira cu banii ăștia!”

Libertatea Toma EurovisionDan Popi, una dintre cele mai cunoscute figuri din industria muzicală din România, în prezent director general la CAT Music, crede că bugetul de 191.000 de euro pentru Selecția Națională de la Buzău este imens. De Andrei Crăițoiu, Marți, 04 februarie 2020, 06:55 Dan Popi declară că nu este de acord ca o casă de producții privată să primească bani publici din partea TVR pentru un asemenea eveniment și dezvăluie și alte legături cu instituții publice cu care Global Records a colaborat.

„La Buzău faci un eveniment cu 20.000- 30.000 de euro” Dezvăluirile din ultimele zile publicate în Libertatea nu au rămas fără reacție în industria muzicală din România. Dan Popi, șeful CAT Music a comentat cifrele prezentate ieri de ziar, în ceea ce privește organizarea Selecției Naționale. „Nu-mi vine să cred că pentru evenimentul ăla care înțeleg că o să fie la Buzău bugetul e de aproape 200.000 de euro. La Buzău?! Ha, ha, ha! Păi, la banii ăștia eu o aduceam pe Shakira la București! Să fim serioși! Cum să faci un astfel de eveniment la Buzău cu 200.000 de euro?! Acolo faci un eveniment de gen cu 20.000, maxim 30.000 de euro! Maxim! Nu se poate așa ceva, dar nu vedeți că nu se întâmplă nimic? Tot ce-mi doresc e să reușească să găsească vocea cea mai bună, doar că vrem transparență în ceea ce privește banii publici”, a spus Popi. „Global face cinci piese din bani publici!” Întrebat dacă nu e deranjat de alegerea celor de la Global Records, Popi a spus: ”Oamenii pot să spună că sunt subiectiv, fiind concurentul lor. Eu sunt un om care poate să vorbească corect despre acest lucru. Îi felicit și sper să găsească cea mai bună voce. Singura problemă în acest contract este de transparență! Trebuie să știe toți contribuabilii unde se duc banii ăștia. Mai mult, Global trebuie să facă cinci piese, dar o fac din bani publici! Din banii plătitorilor de taxe. Și nu știm dacă din banii ăștia ei fac doar cinci piese pentru Eurovision sau fac zece. Adică mai multe pentru viitor! Nimeni nu o să știe niciodată asta”. RECOMANDĂRI Reacția lui Becali la cazul relatat de Libertatea, cu tatăl care și-a abuzat fiica. În 2012 le-a cumpărat o casă   „Global are o relație mai veche cu TVR!” Mai mult, directorul general al CAT trimite și săgeți în direcția celor de la Global Records, companie privată aleasă de TVR să găsească vocea pentru România la ediția Eurovision din acest an din Olanda. Voce care va primi mai apoi cinci piese și din care publicul și un juriu național vor o alege pe cea câștigătoare. RECOMANDĂRI Își viola fata cea mare, iar casa donată de Gigi Becali a ajuns o ruină. Alexandra și-a făcut curaj să spună adevărul   „Global a mai lucrat cu TVR! Mai mult firma asta a luat bani de la primăria Craiova spunându-le că organizează o gală a industriei muzicale din România. Și i-au mințit! I-au mințit pentru că nu au făcut asta! Ei au făcut o gală doar pentru premiile lor, pentru artiștii lor! Și nu s-a întâmplat nimic după. Surprinzător mi se pare că ei au cerut o sumă de bani atunci, dar au primit una mult mai mare de la primăria din Craiova. În cazurile astea toată lumea primește mai puțin, nu-ți dă nimeni mai mult, față de cât ceri tu! Dar se pare că lor le-a mers”, a încheiat Popi.

Citeşte întreaga ştire: pe LIBERTATEA - Dan Popi, șeful CAT Music, despre banii pe care-i dă TVR pe selecția națională Eurovision: „Bugetul este imens! Eu o aduceam pe Shakira cu banii ăștia!

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

furt-societati-buzoiene.jpg