BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


DICTATORUL DE LA PALATUL COMUNAL ii interzice viceprimarului Andrei Neder sa mai foloseasca masina de serviciu! Nu este pentru prima data cand “Facalet” recurge la amenintari la adresa lui Neder (a folosit aceleasi racnete dupa o emisiune la TV News Buzau

Andrei Neder TomaPrintr-o postare pe facebook, viceprimarul Buzaului – Andrei Neder (ALDE) isi exprima indignarea fata de abuzul primarului PSD Toma: “Mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat pentru că am spus adevărul despre ce se întâmplă în Primărie și în municipiu, în emisiunea de ieri de la #CampusTV. M-a "felicitat" și domnul primar Constantin Toma, care, începând de astăzi, mi-a interzis să mai folosesc mașina de serviciu și șoferul pentru a-mi desfășura activitatea. Acest episod abuziv nu mă va impiedica să servesc cetățenii care m-au ales. Și, în niciun caz, nu mă va impiedica să vorbesc liber despre starea de lucruri din Buzău. #buzoieniimeritasastieadevarul” – a scris pe pagina sa de facebook, viceprimarul ALDE – Andrei Neder.

Clotilde Armand vine la Buzău

Clotilde ArmandCaravana Alianței 2020 USR PLUS se află într-un turneu prin țară și diaspora în perioada campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare și ajunge miercuri, 20 martie, la Buzău. Programul evenimentului la Buzau va fi urmatorul꞉ in intervalul orar 16.00 - 17.30 strangere de semnaturi in Piata Daciei, impreuna cu membrii si sustinatorii USR si PLUS Buzau, printre acestia fiind si Clotilde Armand, cunoscuta activista civica si politician.

Ecaterina STROESCU

Doru Muzgoci atacă: “Formidabil! Și de la bomboanele de pom se fură!

Proiect NehoiuBinecunoscutul Doru Muzgoci – “sare” la gatul conducerii PSD Nehoiu, acuzandu-I ca fura din banii publici “si de la bomboanele de pom”: “Ca unul care am fost interesat tot timpul de cheltuirea banului public,nu am cum sa nu aduc in discuție un subiect extrem de fierbinte astazi in județul Buzau si anume,”furtul bomboanelor de Craciun”. Daca este asa,este grav,extrem de grav! Institutii ale statului, au descoperit o filiera de partid in județul Buzau, prin care se fura si de la bomboanele de pom. Se știe,primăriile cheltuiesc cu nonșalantă sume uriașe sub masca grijei pentru bătrâni si copii, in apropierea sărbătorilor Crăciunului. Curtea de Conturi, a solicitat controlorilor săi sa verifice veridicitatea informațiilor. Se pare ca pachetele nu conțineau valoarea declarată in documente !!!!! Adica era umflata !!!!

În Parlamentul României se află în dezbatere Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 114/2018.

ParlamentDeputatul social-democrat buzoian Sebastian Radu, în urma analizării textului O.U.G., a depus două amendamente care vizează îmbunătățirea prevederilor Ordonanței de urgență și implicit a cadrului legislativ din România.

Primul amendament privește articolul 61, articol care modifică și completează Legea energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012.

„Am propus introducerea unui nou punct la articolul 61 pentru abrogarea alineatului (3) al articolului 104 din Legea nr. 123/2012. Legea energiei și gazelor naturale a fost modificată prin Legea nr. 167/2018, iar dispozițiile actuale de la art. 104 alin. (2) prevăd acum că solicitările de concesionare a serviciului public de distribuție a gazelor naturale primite de la o persoană sau o autoritate publică interesată nu mai sunt condiționate de obținerea unui studiu de fezabilitate aprobat de ANRE. Totuși, modalitatea de întocmire a acestui studiu este în continuare prezentă la aliniatul (3), art. 104 al Legii, deși el de fapt nu mai are corespondent la aliniatul anterior. Deci, se impune astfel o corelare a prevederilor legale pentru a asigura un cadru normativ coerent și facilitarea punerii în practică a proiectelor care privesc infrastructura de gaze naturale.”-Sebastian Radu

Candidații la europarlamentare ai Alianței 2020 USR PLUS sosesc astăzi la Buzău. Vezi AICI programul evenimentului

Alianta USR PLUSCaravana Alianței 2020 USR PLUS se află într-un turneu prin țară și diaspora în perioada campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare - și ajunge sâmbătă, 16 martie, la Buzău, împreună cu doi dintre candidații PLUS la alegerile europarlamentare : Bogdan Deleanu și Ștefan Pălărie.

Programul evenimentului de la Buzău va fi următorul:

• între 17:00 – 18:00 – strângere de semnături în Parcul Crâng din orașul Buzău.

• între 18:00 - 18:30 – întâlnire cu presa locală la Salonul Iris din incinta Conacului Trandafirilor, orașul Buzău.

• Intre 18:30 – 19:30 – întâlnire cu membrii și simpatizanții Alianței 2020 USR PLUS, la Salonul Iris din Incinta Conacului Trandafirilor, orașul Buzău.

Turneul Alianței 2020 USR PLUS continuă in toată țara dar și in diaspora. Sunteti asteptati sa îi cunoașteți pe viitori europarlamentari ai României, să le adresați întrebări și să le aflați proiectele.

Ecaterina STROESCU

LIVE - AZI, vineri 15 martie a.c. - Conferinta la ALDE Buzau. Ovidiu Anghel paraseste PNL Buzau si se alatura echipei parlamentarilor Mocanu-Badulescu (FOTO)

Ovidiu Anghel Buzau ALDEIn cadrul conferintei de astazi de la ora 12:00, de la sediul ALDE Buzau, se anunta primirea de noi membrii si discutarea unor probleme recente ale buzoienilor – discutiile despre Compania de Apa si altele. Printre noii membri primiti de echipa parlamentarilor Mocanu – Badulescu, este si fostul presedinte al PNL Buzau – Ovidiu Anghel. El a intrat în politică în 1996 si atrecut prin mai multe formatiuni politice, in ultima perioada fiind membru PNL. Anghel a fost consilier municipal de Buzău, două mandate, apoi director al PTTR şi subprefect între 2008 şi 2011 si directorul Electrica Furnizare. El este căsătorit şi are un copil.

I.G.

ALDE Buzau

 

Subcategories