Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

Buzăul, printre județele care primesc cei mai mulți bani din Fondul de Intervenții

fonduri guv BzPeste 14 milioane de lei au fost alocate pentru localitățile din județul Buzău care au fost afectate de inundațiile din vara acestui an. 

"Buzăul începe să conteze și, așa cum am mai spus "am reușit să punem Buzăul pe harta obiectivelor de interes a Guvernului României". În ciuda "aprecierilor" multora dintre cei care ne critică, iată că, poate pentru prima dată, există un interes real din partea Executivului pentru județul nostru și astfel, figurăm printre primele 5 din 22 de județe la cuatumul fondurilor alocate din Fondul de Intervenții.

Citește mai departe...

VIDEO – Vezi aici ce precizari aduce deputatul AUR de Buzau – Nicolae Roman legate de Motiunea de cenzura si relatia cu PSD si USRPLUS Buzau

Deputat AUR Buzau Nicolae RomanIntr-o conferinta de presa, generalul in rezerva, deputatul AUR - Nicolae Roman a tinut sa precizeze pozitia sa atat fata de Referendumul primarului Toma cat si de viitoarea colaborae cu USRPLUS Buzau si chiar PSD Buzau. Parlamentarul AUR nu a scapat nici de tirul intrebarilor incommode ale celor prezenti.

Citește mai departe...

Deputatul PSD Marcel Ciolacu anunță că PSD are pe masă un proiect pentru legalizarea marijuanei în scop medicinal

Ciolacu marijuanaPreședintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat la radio Guerrilla că PSD lucrează la un proiect pentru legalizarea consumului de marijuana, dar doar în scop medicinal. „Doamna Cristian Dumitrache de la Constanța care are acest proiect (legalizarea consumului de marijuana medicinală). El este în dezbatere în interiorul grupului și vom lua o decizie.

Citește mai departe...

VIDEO - Conferinta de presa cu scantei la USRPLUS Buzau. Fostul prefect - Silviu Iordache si-a prezentat bilantul si a raspuns la intrebarile incomode ale jurnalistilor. prezenti

Conferinta USRPLUS BuzauPrezent la o conferinat de presa organizata de USRPLUS Buzau, fostul prefect - Silviu Iordache, flancat de presedintele partidului Mihai Razvan Moraru si fostul sef de cabinet - Florin Dragulin, a trebuit sa raspunda cum a putut la intrebarile incomode ale jurnalistilor. In afara de bilantul obisnuit de la Institutia Prefectului in cele mai scurt mandat de reprezentant al Guvernului in teritoriu, Mihai Moraru, presedintele USRPLUS a explicat de ce niciun proiect initiat de colegii de partid nu se mai regaseste pe agenda Guvernului Citu de la PNL (inclusiv constructia unui spital sau sectii speciale de pediatrie).

Citește mai departe...

Schimbari la "Casa Alba" din Buzau. Premierul Cîțu a demis prefectii, subprefecților și secretarii de stat ai USR PLUS. Vezi aici amanunte!

prefectura Buzau schimbariPotrivit agendei Sedintei de Guvern de astazi 9 septembrie 2021, Premierul Florin Cîțu a demis cei 14 prefecți, 29 de subprefecți și a secretarilor de stat ai USR PLUS, Pentru demiterea prefecților și subprefecților e necesară o hotărâre de guvern, care poate fi adoptată doar în ședință a executivului.

Citește mai departe...

“Legea consumatorului vulnerabil, adoptată / Se aplică din 1 noiembrie” – deputat PSD de Buzau – Romeo Lungu. Vezi aici ce contine legea

deputat PSD Romeo LunguEra necesar să le oferim celor mai vulnerabili dintre români protecție în fața creșterilor explozive de prețuri la energie. În timp ce parlamentarii puterii sunt ocupați cu luptele pe ciolan, PSD rămâne singurul #partid #responsabil care pune #interesele românilor mai presus de orice.” – a precizat deputatul PSD Romeo Lungu pe pagina sa de facebook.

Citește mai departe...

Subcategories

Zilele Chisinaului la Buzau~

Zilele Chisinaului

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image