BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


A RECUNOSCUT CA ESTE ANCHETAT PENAL! Declaratie uluitoare a lui Donald Tom: “Am ajuns la zece dosare penale şi o plângere la Agenţia Naţională de Integritate”!

TOMALEAKSDeclaratia uluitoare a lui Donald Tom, la inaugurarea showroomului IDM Dinamic, de la marginea Buzaului: „...Nu mă plâng, nu mă vaiet, dar am ajuns la zece dosare penale şi o plângere la Agenţia Naţională de Integritate, dar nu mă voi lăsa. Aceasta neluând niciun leu şpagă!

Replici dure in CLM Buzau - Alexandru Dunel: “Măi Silviu, hai să terminăm odată, că este pierdere de timp.". Raspuns Silviu Rosioru: “E o pierdere de timp pentru dvs., și așa veniți aici ca o plantă."

Rosioru DunelComunicat de presa – Silviu Rosioru, consilier local PSRO: “Am observat că, în ultimele zile, persoana mea a făcut subiectul unor materiale de presă, motiv pentru care mă văd obligat să fac câteva precizări.

Mai întâi, doresc să arăt că întâmplarea de la finalul ședinței "de îndată"a consiliului local municipal, a fost efectul unei provocări care l-a avut drept inițiator pe consilierul PSD Alexandru Dunel, cel care, în timp ce exprimam câteva opinii, în calitate de ales local, a simțit nevoia să mă întrerupă pe un ton superior, spunându-mi "Măi Silviu, hai să terminăm odată, că este pierdere de timp."

VIDEO - UPDATE - TUTUIANU SI NEACSU EXCLUSI DIN PSD! Isi dau restul dizidentilor demisia? Umbra lui Dragnea la Handbal Buzau. Exclusa din partid, azi la CEx, echipa buzoiana?

Dragnea Ciolacu Toma NeaguIn timp ce mai marii PSD Buzau pozau la meciul de handbal din Sala Sporturilor ca o echipa unita, la Bucuresti, Dragnea avea alt meci cu apropiatii sai pentru a pune la cale excluderile sau/si sanctionarile de la CEx PSD de astazi, de la ora 12:00.

Joi, 1 noiembrie 2018, în cadrul expoziției IndAgra de la Centrul Expozițional Romexpo din capitală, a avut loc Forumul pentru Siguranța alimentară și securitatea resurselor de apă.

paleOrganizat de Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la București, forumul i-a avut invitați pe Excelența Sa domnul Hans Klemm, Ambasadorul S.U.A. în România, domnul Petre Daea, Ministrul Agriculurii și Dezvoltării Rurale, domnul Ioan Deneș, Ministrul Apelor și Pădurilor, reprezentanți ai Guvernului, ai Parlamentului României, dar și ai organizațiilor și industriilor de profil din țară și din străinătate.

S-a certat sau nu deputatul Marcel Ciolacu cu Liviu Dragnea? Vezi aici amanunte

Ciolacu DragneaPotrivit stiripesurse.ro, “Dragnea și-a pierdut firea în ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților și s-a certat cu deputatul PSD, Marcel Ciolacu, chestor al Camerei Deputatilor (unii participanți susțin chiar că Marcel Ciolacu ar fi fost împins în perete)… Liviu Dragnea i-a reproșat lui Marcel Ciolacu că nu sunt în stare să organizeze lucrurile în Camera Deputaților, totul pornind de la faptul că liderul PSD își dorea să treacă moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader.

Subcategories