New News Buzau header

Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

Stuful pesedistului Paul Stanescu face victime la…seful liberal de la APIA! Directorul general APIA, Ionuț Lupu (PNL), demis de ministrul Florin Barbu (PSD)!

Ministru Barbu l a demis pe seful Apia LupuMinistrul Agriculturii, Florin Barbu (PSD), l-a demis marți, 20 februarie, pe directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Ionuț Lupu (PNL).

Numit la conducerea APIA în decembrie 2023, Ionuț Lupu este susținut de PNL.

Citește mai departe...

Valea Slănicului are nevoie de administrații liberale!

Cernatesti Valea Slanicului PNL Buzau“Am fost astăzi la Cernătești unde m-am întâlnit cu frumoasa echipă condusă de Ion Nicolescu, diplomat de carieră, președintele PNL Cernătești. Candidat pentru funcția de primar al comunei este Ștefan Leu, un tânăr de perspectivă care va demonstra că poate duce Cernăteștiul pe drumul normalității.

Citește mai departe...

ALEGERI LOCALE 2024. Liber la traseism din partea PSD și PNL. Primarii migratori nu își vor pierde mandatul, Coaliția va modifica în regim de urgență Codul Administrativ

traseism politicPrimarii și aleșii locali vor putea candida la alegerile locale din iunie 2024 pentru orice partid, dacă se aprobă comasarea localelor cu europarlamentarele, fără a risca să își piardă mandatul dacă își schimbă formațiunea politică, au declarat surse de la vârful Coaliției pentru Libertatea.

Comasarea alegerilor locale cu europarlamentarele a provocat o nouă discuție în Coaliția de guvernare: ce se întâmplă cu primarii care nu și-au terminat mandatul, dar vor să candideze pentru un alt partid în iunie.

Citește mai departe...

Profesoara Simona Popescu, este noul lider al liberalilor din Berca. Vezi aici cum se descrie!

Popescu Simona PNL Berca

Conducerea Organizației Județene a PNL Buzău și-a exprimat astăzi (duminica 11.02.2024 - N.R.), în cadrul unei întâlniri de lucru, susținerea față de Organizația PNL Berca.

Se dorește formarea, la nivel local, a unei echipe care să fie condusă de doamna profesor Popescu Simona Elena și care să îmbine armonios experiența profesională, cu competența în politică și administrație, dar și cu entuziasmul și deschiderea către nou a tinerilor care s-au alăturat recent activităților de partid.

La întâlnirea de la Berca au luat cuvântul: domnul Mocanu Adrian, Președintele Organizației Județene a PNL Buzău, domnii Dobre Viorel și Popa Constantin, dar și mai mulți reprezentanți ai PNL Berca.

Citește mai departe...

Buzoienii si alegerile politice! Leul, oaia si o testoasa (fabula)!

Oaia si Leul politicaCu mult timp în urmă, în regnul animal, o oaie a văzut un leu plângând într-o cușcă. Leul a implorat oaia să-l salveze, făgăduindu-i că nu o va mânca, dar oaia a refuzat. După multă convingere, oaia a deschis cușca leului.

Leului îi era foarte foame, căci era în cușcă de zile bune fără mâncare. A apucat repede oaia ca să o mănânce, dar oaia i-a amintit de promisiunea lui. Încă se certau când au trecut alte animale și au încercat să afle ce s-a întâmplat. Leul și oaia și-au spus fiecare partea din poveste, dar de frică și pentru a câștiga favoarea leului, toate animalele s-au alăturat leului, cu excepția țestoasei care pretindea că nu înțelege întregul scenariu.

Citește mai departe...

Subcategories

Terasa Galleria Caffe

Galleria Caffe