New News Buzau header

Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

Organizația Femeilor Liberale din județul Buzău și-a ales conducerea. Marieta Boloș a fost realeasă în funcția de președinte al organizației

OFL Buzau

Moment de bilanț pentru Organizația Femeilor Liberale Filiala Buzău, dar și pentru un nou început.

Comitetul de Coordonare Județean al Organizației Femeilor Liberale Buzău s-a întrunit în data 01.10.2022, pentru a-și prezenta realizările, dar și obiectivele pentru următorii patru ani. Alături de doamne au fost prezente reprezentantele Biroului Executiv al Organizației Femeilor Liberale și conducerea județeană a partidului.

În perioada ce a trecut, din 2017 până în prezent, sub coordonarea Marietei Boloș, doamnele din PNL au reușit să coaguleze 39 de organizații locale în județul Buzău. Prin acțiuni speciale au influențat tot mai multe femei să înțeleagă cât de importantă este prevenția în cazul bolilor cu incidență mare în rândul lor, au urmărit să convingă că educația face diferența, preocupându-se de dotarea bibliotecilor școlare sătești și de organizarea unor cluburi de lectură în cadrul lor, de ecologizarea mediului și de plantarea de copaci, de consilierea victimelor violenței domestice, au încurajat păstrarea și transmiterea portului popular, a tradițiilor strămoșești și a valorilor naționale și au ajutat familii aflate în nevoie.

Citește mai departe...

ROMÂNIA IESE ÎN STRADĂ – Protest AUR - duminică, 2 Octombrie, de la ora 14.00, în Piața Universității

protest 2 octombrieRomânii nu pot fi condamnați la frig, foame și întuneric, prin incompetența și indiferența guvernanților. Găsiți și implementați soluții sau plecați! Asta vrem să transmitem celor care ne conduc, prin protestul pe care îl organizăm la București, duminică, 2 Octombrie, de la ora 14.00, în Piața Universității.

Doar participarea unui număr mare de români din toată țara poate garanta succesul inițiativei noastre și fiecare dintre noi își poate aduce contribuția.

Citește mai departe...

Autoservirea România. Intri unde vrei și mănânci cât vrei: carnetul de partid, ca brățara de la all inclusive

autoservire Parlament all inclusiveUna după alta instituțiile statului care, cândva, păreau sacre, chiar intangibile, au căzut sub presiunea politicului, fiind acum politizate până la os. Banca Națională a României, acomodanta Curte de Conturi, Autoritatea de Supraveghere Financiară, Autoritatea Navală Română, Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei… și lista poate continua. Pe aici sunt sinecurile perfecte, unde loialiștii bugetari sunt răsplătiți cu multe mii de euro pentru prestații, adesea în stil dorelian (vezi falimentul City Insurance, fonduri sustrase din administrația publică, incapacitate de a gestiona coerent criza energetică…)

Citește mai departe...

VIDEO - Conferinta de presa - deputat Nicolae Roman.

Deputat Nicolae RomanIn conferinta de presa bilunara, deputatul buzoian Nicolae Roman a tinut sa precizeze principalele activitati din ultima perioada, pe care le-a avut in Parlamentul Romaniei. Parlamentarul buzoian a declarat ca in ceea ce priveste declaratiile fostului ministru de externe Andrei Marga legate de Ucraina, ca este de acord cu tot ce a spus acesta in mod public.

Citește mai departe...

Subcategories

Terasa Galleria Caffe

Galleria Caffe