Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

Cum raspunde senatorul ALDE, Dorin Badulescu, la acuzatiile deputatului liberal Cristi Romanescu: “Un orgoliu nejustificat de rezultate electorale si lipsa de ratiune risca sa mentina judetul Buzau la fel de rosu ca pana acum” (VIDEO, conferinta PNL Buzau

Dorin Badulescu"AZI, 14.11.2019, in cadrul unei conferinte de presa, conducatorul PNL a refuzat categoric apelul la unificarea fortelor de dreapta si de opozitie la puterea locala pentru a asigura o victorie a acestora (si) in judetul Buzau la turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Doresc sa spun doar atat in legatura cu acest aspect: apelul meu s-a adresat adevaratilor lideri, nu celor care nu au putere de decizie. S-a demonstrat inca o data ca orgoliul si interesul personal primeaza in dauna posibilitatii de a scoate judetul din pozitia de Cenusareasa a Romaniei.

„Acum este momentul ca județul Buzău să elimine eticheta de „județ roșu” – senatorul ALDE Dorin Badulescu

Dorin BadulescuRezultatele obținute pe 10 noiembrie 2019 de candidații susținuți de partidele de dreapta și centru dreapta arată că Buzăul poate mai mult. Nu mai este atât de „roșu”, însă a rămas printre cele 10 județe din țară unde forța dreptei este atât de divizată încât nu permite ca alegerile să fie câștigate. România are o singură direcție în acest moment spre dezvoltare prin muncă, spre sprijinirea inițiativei private, spre creștere economică bazată pe producție, spre promovarea libertăților individuale ceea ce reprezintă esența politicilor de centru dreapta, iar Buzăul nu trebuie să facă excepție.

"Electoratul buzoian s-a maturizat și începe să aprecieze candidații" - ALDE Buzau

ALDE BuzauComunicat de presa ALDE Buzau: "Susținerea extraordinară pe care buzoienii i-au acordat-o la alegerile prezidențiale lui Mircea Diaconu, un independent căruia mai-marii politicii românești nu-i dădeau nicio șansă, arată două lucruri:

- electoratul buzoian s-a maturizat și începe să aprecieze candidații pentru calitatea ideilor acestora;

"Unificarea Dreptei la Buzau, poate detrona PSD!" - senatorul ALDE, Dorin Badulescu

Badulescu"Am finalizat o bătălie, războiul continua! După scorul de aproape 13,5% obținut de Mircea Diaconu in județ, pot sa spun ca proiectul inițiat de mine de unificare a dreptei la Buzau poate detrona PSD și aici. Procentele dreptei la Buzau dau speranțe pentru turul al doilea astfel încât județul nostru sa nu mai fie Cenușăreasa României. Vreau sa mulțumesc prietenilor și colegilor din ALDE care au făcut posibile procente de peste 20% și chiar peste 30% in multe localități din județ. Ați fost adevărați eroi! 

Subcategories

furt-societati-buzoiene.jpg