Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

VIDEO - Vor fi introduce taxe noi in acest an? Vezi aici ce spune deputatul liberal Gabriel Avramescu

B1 Gabriel Avramescu"Se discută deja de câteva zile de renunțarea la cota unică și introducerea unei taxări progresive. Orice schimbare cu privire la sistemul de impozitare trebuie să înceapă de la o analiză reală asupra situației actuale, iar eventuale propuneri trebuie dezbătute cu mediul de afaceri și specialiști din acest domeniu. Premierul Nicolae Ciucă a spus foarte clar că anul acesta nu vor fi introduse taxe noi și nici nu va fi modificat sistemul de impozitare.

Citește mai departe...

VIDEO – Conferinta de presa deputat neafiliat Nicolae Roman, Vezi aici ultimele aspecte din activitatea sa parlamentara!

Deputat neafiliat Nicolae RomanIn cadrul conferintei de presa bilunare a deputatului neafiliat Nicolae Roman, alesul buzoian a prezentat cateva specte legate de activitatea sa politica din ultimele 2 saptamani. Parlamentarul a precizat ca in ultima perioada a participat la Comisiile de specialitate unde s-au dezbatut mai multe Proiecte de Hotarare. “ Am depus un Proiect ce prevede pedepsirea Tradarii nationale…din pacate propunerea ce prevede “infractiuni la siguranta nationala” ce aduce completari la Legea 286 din 2009 CP, cred ca va zace prin sertarele Parlamentului. De asemenea am adresat doua intrebari oficiale: una premierului Romaniei ce vizeaza sumele acordate refugiatilor si cea de-a doua Ministrului Educatiei legata de meritele elevilor olimpici.

Citește mai departe...

Undă verde pentru extracția gazelor românești din Marea Neagră!

legea offshoreLegea Off Shore a fost adoptată de Parlament cu 248 de voturi pentru. Premierul Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL: “La sfârșitul lunii iunie vom avea prima moleculă de gaz din Marea Neagră care va intra în sistem. În cinci ani vom deveni independenți din punct de vedere energetic.Proiectul aduce stabilitate, predictibilitate, un sistem fiscal prietenos. Dăm certitudinea investitorilor că modelul fiscal, redevenţele vor rămâne aceleaşi pe toată perioada acordurilor petroliere. Mai mult, asigură securitatea energetică a României.” 

Citește mai departe...

PNL Buzău respinge categoric acuzațiile făcute de primarul pesedist Constantin Toma conform cărora consilierii PNL au blocat proiectul ,,Reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv piste pentru bicicliști, pe coridoarele deservite de transportul public

PNLPrimarul Buzăului, Constantin Toma, încearcă să acopere greșelile pe care le face, conștient sau nu, la conducerea primăriei, acuzând opoziția că blochează proiectele de infrastructură. Partidul Național Liberal Buzău nu se va opune niciodată proiectelor de dezvoltare de care orașul are atât de mare nevoie, însă va fi extrem de atent la modul în care administrația pesedistă cheltuie banii publici proveniți din taxele și impozitele platite de buzoieni.

Citește mai departe...

46 de miliarde de euro au fost alocate educației din planurile de redresare și reziliență, echivalentul a 10% din sumele aprobate!

alocare bani Educatie PNRR 2022“46 de miliarde de euro au fost alocate educației din planurile de redresare și reziliență, echivalentul a 10% din sumele aprobate, iar România este pe locul patru ca nivel de alocare din PNRR”, a declarat vicepreședintele Comisiei pentru Educație, eurodeputatul Victor Negrescu, în cadrul unui eveniment dedicat educației digitale organizat la Bruxelles

Citește mai departe...

VIDEO – Conferinta de presa PNL Buzau. Deputatul Gabriel Avramescu – acuzatii grave si apasate la adresa primarului Toma!

Conferinta de presa PNL BuzauIn cadrul conferintei de presa a liberalilor buzoieni de astazi 17 mai 2022, deputatul Gabriel Avramescu a lansat un tir de acuze indreptate impotriva edilului Toma, in urma dezvaluirilor legate de blocarea totala a lucrarilor de reabilitare din oras si a anchetei penale in care Toma este “suspect de fraude cu Fonduri europene”. La conferinta au participat si consilierii locali liberali care au explicat unele aspecte legate de administratia publica locala si de proiectele de hotarare supuse votului in “miniparlamentul local”.

Citește mai departe...

Subcategories

Terasa Galleria Caffe

Galleria Caffe