VIDEO - DE VORBǍ CU ROMȂNII! Candidatul surpriză la alegerile prezidențiale, Ramona Ioana Bruynseels, a pornit un turneu național

Ramona IoanaCandidatul surpriză la alegerile prezidențiale, Ramona Ioana Bruynseels, a pornit un turneu național în care își propune nu doar să îi întâlnească pe alegători, ci să-i asculte, să le cunoască dorințele și așteptările. Cu acest prilej, a lansat și un apel către politicienii care au abandonat diaspora românească.

PRO România, îngrijorată de lipsa investițiilor!

Pro RoÎn timp ce majoritatea românilor sunt în vacanțe binemeritate după un an de trudă, cel mai incompetent Guvern pe care l-a avut România până acum se face că lucrează, mascând adevărata criză prin care trece țara și pe care se chinuie să o ascundă atât de ochii Uniunii Europene cât și cei care se confruntă cu ea în ciuda minciunilor că a crescut nivelul de trai iar economia duduie. Ceea ce nu se spune însă e că România trăiește din împrumuturi pe care acest Guvern le face în fiecare săptămână, cu dobânzi exorbitante, împrumuturi care periclitează serios nu numai viitorul nostru ci și pe cel al copiilor noștri. Mai ales că există un risc evident să nu poată fi plătite nici măcar salariile și pensiile mărite de la data stabilită de Viorica Dăncilă, o altă contraperformanță care va coborî executivul în preferințele electoratului.

România trebuie să investească urgent în digitalizare

digitalizareRomânia se află pe penultima poziție în Uniunea Europeană în ceea ce privește procesul de digitalizare conform celui mai recent raport al Indicelui economiei și societății digitale al Comisiei Europene, această realitate revărsându-și efectele negative atât în plan economic cât și social.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea unor acte normative în materie electorală

vot parlamentAcesta a fost inițiat pentru a reglementa modul de exercitare a dreptului de vot al cetățenilor români din diaspora și a fost elaborat în urma dezbaterilor din Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru elaborarea, modificarea și completarea propunerilor legislative în materie electorală, comisie din care au făcut parte deputați și senatori ai tuturor partidelor reprezentate în Parlamentul României.

“Vrabia malai…piseaza!” PRO România Buzău “si-a gasit” candidatii pentru Buzau!

prontaCu balbaieli, poticneli specifice unor politiceni cu vechi metehne rosii, PRO-ul lui Ponta incearca sa impresioneze ageamiii sau “fetele mari” din politica. Toata lumea stie ca au si ei cativa oameni merituosi, care cu siguranta se vor satura pe parcurs de “Aceeasi Marie dar cu alta palarie…de paie” si vor cauta rapid alte zari. Pana la implinirea “profetiei” sa spunem doar ca, baietii astia viseaza….si iar viseaza – la “malai” si “vrabii de pe gard”. Evident, cei deprinsi cu politica stiu prea bine ca “miscarea” socialista de la noi, prin Ponta & Co, nu a facut decat un pas lateral prin crearea acestui partid artificial, practic din aceeasi doctrina si cu aceiasi oameni - de sorginte social-comunista, cu mici…foarte mici, exceptii. Cum nu cred in convertiri peste noapte si cum istoria postdecembrista ne-a dat multe exemple ca am avut dreptate, ramane sa vedem cat tine buricomania PRO pana la intoarcerea la “marea dragoste” rosie! Iata un “PRO” COMUNICAT de presa, pe care-l dam sec, fara comentarii, stiind ca e doar praf in ochi si "sunet de clopot in dunga":

Subcategories