Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

PRO

banner pro

Mai sunt si primari PSD sanatosi la cap: Ionel Dobrita – Berca “Banii pentru zilele comunei si cei nefolositi la deszapezire vor fi redirectionati măsurilor de combatere a coronavirusului!” – BRAVO!

BercaIn timp ce unii alesi locali cu mult tupeu si nesimtire - fura si jefuiesc bugetele locale, pe timp de criza, mai sunt si edili care gandesc altfel. Un bun exemplu este cel al primarului comunei Berca – Ionel Dobrita (PSD). Iata ce mesaj direct, simplu si cu mult bun simt a scris tanarul ales, pe pagina sa de facebook:

COMUNICAT DE PRESA PRO ROMANIA BUZAU: “Am avut dreptate! Autoritățile ascund adevărul!”

Viorel Dobre Pro Romania Buzau"Foarte mulți dintre semenii noștri din urbe, obligați să stea în case și să urmărească cu sufletul la gură știrile poate află veștile bune, că pericolul a trecut și lucrurile vor reintra în normal, s-au bucurat când zile la rând Buzăul nu a fost roșu pe harta îmbolnăvirii cu COVID 19, atât din rândul populației, unde aveam doar două cazuri disparate și fără legătură între ele, cât și în rândul medicilor, unde eram pe zero. Informațiile neoficiale însă spuneau altceva, iar joi, prin vocea prim vicepreședintelui Viorel Dobre, am adresat cinci întrebări de bun simț autorităților, dorind la rândul nostru, după ce vom primi răspunsuri, să informăm populația.

COMUNICAT OFICIAL - Stați ACASĂ! ALDE Buzău vă face cumpărăturile

ALDE BUZAUALDE le întinde o mână de ajutor tuturor buzoienilor care rămân la domiciliu, în această perioadă în care România se află în stare de urgență din cauza pandemiei de Coronavirus.

Liberal-democrații se alătură astfel voluntarilor care îi ajută pe buzoieni să își procure alimentele, medicamentele și alte produse necesare.

Cei care au nevoie de sprijin pot suna la numărul de telefon 0732.601.337, disponibil în intervalul orar 16:00 – 19:00.

COMUNICAT DE PRESA PRO ROMANIA BUZAU: “Avem suficiente teste?”

Dobre Pro Buzau"Prim vicepreședintele PRO România Buzău, Viorel Dobre trage un semnal de alarmă după apariția, într-o singură zi și într-o singură localitate a trei noi cazuri de infectare cu coronavirus. El se întreabă, și pe bună dreptate dacă de la începutul crizei și până acum, conducerea Consiliului Județean, cea care este responsabilă cu asigurarea de materiale necesare și adoptarea măsurilor în stare de urgență s-a implicat îndeajuns pentru a nu ajunge în situația din alte puncte fierbinți. În acest sens, prim vicepreședintele Viorel Dobre adresează câteva întrebări al căror răspuns e bine să-l știe și populația.

Cum poți să îți trimiți eroii în lupta cu un virus devastator fără să îi dotezi cu costume de protecție?

A“Medicii români... Toată lumea îi ridică în slăvi, pe bună dreptate, îi aplaudă pentru sacrificiul lor și îi ridică la rangul de eroi.

La vorbe suntem buni. Când vine vorba de fapte și de decizii, suntem de fapt lași și cruzi.

Cum poți să îți trimiți eroii în lupta cu un virus devastator fără să îi dotezi cu costume de protecție?

Marcel Ciolacu: “Este inadmisibil ca, în loc să ia măsuri ferme și clare împotriva coronavirusului, ministrul Vela să fie preocupat să le facă dosare penale jurnaliștilor care îl deranjează!” Dar la Buzau cand aplicati aceeasi masura sa-l opriti pe Toma

Ciolacu presaIntr-o postare pe pagina sa de facebook, deputatul Marcel Ciolacu ii transmite  ministrului Vela sa nu mai fie preocupat sa faca “dosare penale presei…”. In regula domnule parlamentar Ciolacu, dar de ce nu aplicati aceeasi masura si la Buzau? Vela nu e in PSD, dar primarul Constantin Toma…este! Lui de ce nu-I spuneti sa se potoleasca cu discriminarile, hartuirile si trimiterile in judecata? Fiti total sincer…pana la capat! (n.r.)

Subcategories

furt-societati-buzoiene.jpg