Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

Din “sange albastru” de liberal! Donatie de sange din partea PNL Buzau!

donare sange PNL BuzauDonează sânge și tu! Acesta este mesajul pe care echipa PNL Buzău îl promovează astăzi! Colegii mei Cristina Gheorghe, Sebi Perțea, Ștefăniță Bălan, Elena Matei, Daniel Țiclea, Iulian Preda și Marius Munteanu au mers, saptamana trecuta, de la prima oră a dimineții, și au donat sânge la Centrul de Trasfuzie Sanguină Buzău.

Citește mai departe...

PNL în prag de implozie. Rareş Bogdan, în BEx: În momentul ăsta, Ciolacu îşi bate joc de noi şi de Iohannis

Guvern PSD PNL UDMRPNL este în prag de implozie. Prim-vicepreşedintele liberal Rareş Bogdan a acuzat, în Biroul Executiv de vineri seară, că şeful PSD Marcel Ciolacu îşi bate joc de liberali şi de preşedintele Klaus Iohannis şi le-a cerut colegilor săi de partid să spună care este "linia roşie" peste care liberalii nu vor trece, potrivit surselor Epoch Times. Au fost discuţii aprinse în şedinţa liderilor PNL, în contextul în care liberalii pierd teren la negocierile cu PSD.

"Cei din PSD spun că atâta timp cât noi avem premierul, li se cuvine Secretariatul General şi Ministerul Finanţelor, ceea ce blochează alocările de fonduri către alte ministere şi autorităţi contractante şi activitatea premierului, indiferent cine e el. În plus, Ciolacu spune că trebuie să îi dea prietenului lui Grindeanu, că i-a promis tovarăşului Grindeanu Transporturile, şi că pentru ei e linie roşie să ia Finanţe, Transporturi şi peste toate astea şi Secretariatul General", a declarat Rareş Bogdan.

Citește mai departe...

VIDEO - Conferinta de presa AUR Buzau - :Noi nu votam cu Coalitia monstruoasa...!" - deputatul Nicolae Roman

News Buzau Conferinta de presa AUR BuzauIn cadrul conferintei de presa saptamanale, deputatul AUR de Buzau, Nicolae Roman a expus punctul de vedere al partidului sau legat atat de obligativitatea Certificatului Verde cat si de "Monstruoasa coalitie" ce doreste injghebarea unui guvern. De asemenea, parlamentarul buzoian a citit in fata jurnalistilor declaratia sa politica ce trebuia sustinuta in plen. La final, deputatul AUR de Buzau a raspuns intrebarilor jurnalistilor.

Citește mai departe...

Gabriel Avramescu, presedinte PNL Buzau: “Am inițiat modificarea Legii RCA pentru blocarea exploziei prețurilor la polițe”!

Gabriel Avramescu PNL Buzau blocarea RCA"Pentru că #ÎmiPasă, am inițiat modificarea Legii RCA pentru blocarea exploziei prețurilor la polițe!

După ce ASF a ridicat licența #CityInsurance și a decis să formuleze cerere de faliment pe numele companiei de asigurări, creșterea prețurilor a devenit inevitabilă în condițiile în care City Insurance domina piața RCA până la momentul falimentului (70% din totalul camioanelor înregistrate în România).

Astfel că, majorarea de tarife a explodat afectându-i atât pe șoferii amatori, dar îndeosebi pe transportatori.

Citește mai departe...

Deputat Gabriel Avramescu – PNL Buzau: “Anghel Saligny, Programul Național de Investiții, lansat de Guvernul României, un real SUCCES! “

Gabriel Avramescu PNL Buzau"Programul Național de Investiții, lansat de Guvernul României, un real SUCCES! O dovedesc inclusiv cererile depuse de primarii USR-PLUS care, în ciuda piedicilor puse acestui program de investiții de liderii aceluiași partid, au optat totuși pentru acest tip de finanțare.

Citește mai departe...

Adrian Mocanu – PMP Buzau si-a vazut visul cu ochii – va deveni PENElist! Cat va dura pana sa preia filiala liberala buzoiana?

ion vasile Adrian Mocanu PNL circMiscare neasteptata pe scena politica..PNL va absorbi PMP! Daca la nivel national s-ar putea sa fie un plus politic, la Buzau, cum era de asteptat, lucrurile sunt pe dos – va fi un minus (cu mici exceptii)! Astfel, daca deizia va fi una definitiva, fostul deputat Adrian Mocanu si fostul senator Dorin Badulescu vor fi membri cu drepturi depline in PNL Buzau. Fie vorba intre noi, Mocanu si-a vazut visul cu ochii – a intrat in PNL Buzau si ce mai pui….fara prea mari eforturi banesti sau de alt fel.

La fel de adevarat este si ca filiala PMP Buzau a negociat cu APP – partidul lui Dragnea sa treaca in barca acestora cu tot cu arme si finante! Vom vedea ce aleg cei din PMP si la fel vom urmari cat va dura pana ce Mocanu va prelua cu totul PNL Buzau! Reamintim - fuziunea prin absortie este hotarata la Bucuresti zilele acestea!

I.G.

Subcategories

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image