Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

Şoc! România redusă la 15 județe

Romania judetePreşedintele Pro România Victor Ponta crede că România ar putea să-şi reducă numărul de judeţe de la 41 la 15 şi a localităţilor de la aproximativ 3.300 la maximum 1.500, motivând că o reorganizare administrativă ar reduce substanţial banii cheltuiţi de stat.

Deputatul Marcel Ciolacu pe Facebook: “Un vis devenit realitate – am pus Buzăul pe harta cercetării naționale!”

banca de geneGuvernul a aprobat astăzi Hotărârea privind înființarea la Buzău a Băncii Naționale de Gene. Acest lucru înseamnă că mii de soiuri de legume, flori, plante aromatice și medicinale pe cale de disparție vor fi salvate și vor putea fi folosite din nou de agricultorii români.

Ce i-a raspuns fostul ministru al Educatiei – Ecaterina Andronescu, senatorului buzoian Dorin Badulescu, la o intrebare legata de tipurile de examen de Bacalaureat existente?

DB senatorSenatorul buzoian Dorin Badulescu a adresat mai multe intrebari fostului Ministru al Educatiei – Ecaterina Andronescu, legat de “tipurile” de examene de Bacalaureat. Iata ce a rapsuns aceasta (potrivit Senatului Romaniei):

Intrebare senator ALDE Dorin Badulescu:

"Cand se va prezenta versiunea actualizaté a viziunii sistemice care sa aiba in cuprinsul ei si geografia ca materie pentru bacalaureat?

Stimata Doamna Ministru,

Subcategories