Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

Constatări despre pensii speciale și alocații pentru copii – Dorin Badulescu, senator ALDE

Badulescu“Anul trecut când s-au dublat alocațiile pentru copii, amendamentul admis a avut indicată ca sursa de finanțare un excedent la bugetul asigurărilor sociale, buget ce este separat de bugetul de stat, cele doua fiind reglementate prin legi diferite. Ulterior s-a mai admis un alt amendament conform căruia alocațiile pentru copii (la propunerea PSD) se finanțează pe baza deficitului bugetar motivându-se ca in cazul primului era imposibil legal de aplicat.

Lovitură (FOTO DOCUMENT)! Prefecții demisi (inclusiv din Buzău) i-au trimis Guvernului un ultimatum înainte să-l dea în judecată

Guvernul OrbanFoști prefecți și subprefecți din Buzău, Mehedinți, Prahova, Iasi, Brasov, Harghita, Bistrita Nasaud și Hunedoara, schimbați din funcție după preluarea de către PNL a guvernării, i-au trimis premierului Ludovic Orban o Plângere Prealabilă în care solicită ANULAREA numirii în funcție a 31 de prefecți și subprefecți pe motiv de încălcare a legii și în care îl informează pe șeful Guvernului că dacă nu face modificările necesare, vor ataca în instanță, în contencios-administrativ, deciziile prim-ministrului referitoare la cei 31 de prefecți și subprefecți. Plângerea a ajuns joia trecută la cabinetul premierului.

VIDEO - UPDATE - Cu prilejul Zilei Culturii Naționale Partidul Național Liberal Buzău va organiza, miercuri, 15 ianuarie 2020, evenimente cu caracter simbolic și cultural-artistice

pnl buzauMiercuri, 15 ianuarie 2020, la ora 11.00 in Piata Dacia Buzău femeile liberale vor distribui cărți buzoienilor care se vor afla in Centrul orașului cu indemnul la lectură și cunoașterea valorilor culturale naționale, de la ora 18.00, pe fațada Muzeului Județean -Teatrului George Ciprian Buzău va fi proiectată imaginea poetului Mihai Eminescu.

Subcategories

furt-societati-buzoiene.jpg