Casa bantuita 1250x150

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

Gabriel Avrămescu, deputat PNL Buzău: efortul guvernului pentru revenirea la normalitate presupune maturitate politică și coerență în acțiuni

Gabriel Avramescu PNL BuzauRomânia se găsește într-o luptă grea cu o criză sanitară provocată de pandemia Covid-19, iar responsabilitatea Guvernului este cu atât mai importantă, cu cât în joc este viața oamenilor.

Românii își doresc oameni competenți, profesioniști în funcții și, mai ales, acțiuni coerente din partea tuturor membrilor echipei guvernamentale. 

Citește mai departe...

Există un milion de motive pentru a planta un #copac! (Gavriel Avramescu – PNL Buzau)

PNL Buzau copaciCopacii reprezintă o sursă de #oxigen, curăță #pământul, controlează poluarea fonică, reduc efectele inundațiilor, curăță #aerul, acționează ca un scut împotriva vântului, previn eroziunea solului, cresc valoarea unei proprietăți. Însă, la fel de important, este să înțelegem că nu este suficient doar să plantăm copaci, ci trebuie să gestionăm și poluarea provocată de deșeuri.

Citește mai departe...

VIDEO – Cum explica AUR Buzau protestele, acuzatiile de anti-Semitism si scandalurile din Parlament – Conferinta de presa Gen (R) Nicolae Roman, deputat

NEWS BUZAU Conferinta de presa AUR Buzau. Raspunsuri la acuze 02.04.2021Intr-o conferinta de presa sustinuta vineri 2 aprilie a.c., generalul in rezerva Nicolae Roman, deputat AUR Buzau a raspuns la intrebarile ziaristilor legate de scandalurile din Parlament, motivele protestelor din tara si a acuzatiilor de anti-Semitism. De asemenea, deputatul buzoian a vorbit si depsre infiintarea filialei AUR in Republica Moldova.

Citește mai departe...

AZI, DE LA 10:00 - Investirea prefectului si subprefectului judetului Buzau. Am intrat si noi in randul lumii!

Prefectura BuzauAVEM ECHIPA...AVEM "VALOARE"!!! NU E PACALEALA DE 1 APRILIE! In sfarsit, buzoienii pot sa rasufle "usurati" - au intrat si ei in randul lumii - au echipa completa la Prefectura! Ca atare, dupa multe cacaieli (gurile rele spun ca Iordache de la PLUS - prefectul si Holban de la PNL - subprefectul, nu au aviz favorabil de la Servicii! Daca este adevarat, oare cum vor opera ei cu "documente clasificate" si "secrete"?) si razgandeli, Guvernul Citu a catadiscsit (doar suntem un judet neimportant...de mana a treia chiar!!!) sa desemneze restul echipei de la "Casa Alba" (reamintim ca aveam doar un suprefect - Marieta Bolos - PNL).

Citește mai departe...

Gabriel Avrămescu, deputat PNL Buzău: În județul Buzău, sunt doar 8 creșe pentru copii! Atragerea de fonduri prin Programul Național de Construcții de Creșe al Ministerului Dezvoltării este vitală pentru județul nostru.

Gabriel Avramescu PNL BuzauMinisterul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației estimează construcția a aproximativ 200 de creșe, la nivel național, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. La propunerea ministerului de resort, Guvernul a alocat 370 de milioane de euro, din fondul pentru Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru construcția creșelor. Aceste unități vor fi construite după respectarea a trei tipare prestabilite în functie de suprafața de construcție și de numărul de antepreșcolari.

Citește mai departe...

Subcategories

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image