PNL Buzau: “PSD Sageata nu respecta afisarea electoral!”

PNL Buzau sageata"Se intampla in Comuna Sageata. Legea nr. 33/2007 privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European este incalcata de PSD Sageata. Afisele partidelor de opozitie au fost rupte iar avizierele sunt acoperite cu afise PSD. In aceasta seara drepturile tuturor candidatilor au fost incalcate in sfidarea cetatenilor care au dreptul la informare. Facem un apel la PSD sa respecte legea 33/2007.

A INCEPUT CIRCUL ELECTORAL: PSD anunta ca PNL a încălcat grav Legea partidelor politice și a campaniilor electorale!

Gazeta de Nehoiu scandal politicPotrivit unui comunicat de presa remis redactiei, “Partidul Social Democrat a sesizat Autoritatea Electorală Permanentă și Biroul Electoral Central, după ce filiala Nehoiu a Partidului Național Liberal și președintele acesteia, Mircea Posea, au încălcat grav prevederile Legii partidelor politice și a campaniilor electorale. PNL a realizat și distribuit la Nehoiu un ziar de campanie ilegal și mincinos, încălcând legea.

EU UNDE VOTEZ? Cum afli secția de votare la care ești repartizat pentru alegerile europene și referendum. SCHIMBARI MAJORE pentru adresele din Municipiul Buzau

Sectia de votareDuminică, 26 mai 2019, au loc atât alegerile pentru membrii României în Parlamentul European, cât și un referendum național convocat de președintele țării. Cetățenii care se află în afara localității în care își au domiciliul pot vota la orice secție de votare, urmând a fi înscriși pe listele suplimentare, în baza actului de identitate, dar cei care se află în localitatea de domiciliu trebuie să se prezinte doar la secțiile de votare la care sunt repartizați.

Gabriel Oprea (UNPR) si Anghel Iordanescu vin maine la Buzau!

Gabriel Oprea UNPRPreședintele UNPR Gabriel Oprea va participa joi, 23 mai 2019, alături de Anghel Iordănescu, la o ședință de lucru cu liderii și membrii organizației județene Buzău a partidului. Ședința va fi urmată de o conferință de presă, la ora 12.15. Jurnaliștii sunt invitați la sala de conferințe de la etajul 1 a Hotelului Pietroasa, Piața Daciei nr.1, începând cu ora 11.30.

Ponta la Buzau - un esec! Neocomunistii de la PRO(sti) Romania se lanseaza azi, pe...topogan!

ponta PROstSmecherie veche, aceiasi prosti - PSD clonat, intesat cu fosti KGB-isti si neo-securisti, PRO Romania si-a lansat astazi "varfurile" pentru Ieruroparlamentare. Cu ochii scosi, "carlanul" Ponta, cardiacul securist Tudose, ex-KGB-istul Leanca si "prietena" americanilor - Corinutza zisa: "pasarica Creatza" au aterizat la mai vechii lor prieteni de la Buzau sa isi prezinte candidatura la (i)europarlamentare, la Sala Maximilian din Buzau (de atat au avut bani!). Pacaliciul "Rache rasuflatul" a facut onorurile!

Subcategories

Europarlamentare

pnl 2019 euro RARES PRESA 

Europarlamentare ALDE - 41190002

ALDE 41190002