Deschidere Happy CInema.png

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

“REDESCHIDETI SCOLILE!”

redeschiderea scolilorSenatorii AUR Rodica Boancă și Adrian Costea au înaintat o scrisoare deschisă Guvernului României, Ministerului Educației și Cercetării, Ministerului Sănătății și Departamentului pentru Situații de Urgență prin care solicită adoptarea de urgență a unor măsuri privind situația școlilor.

Începerea fără întârziere a cursurilor frontale, recuperarea și sistematizarea materiei prin programe de remediere, inclusiv în perioada vacanței de vară, structurarea materiei pentru examenele naționale astfel încât aceasta să poată fi parcursă în mod uniform de toți elevii, decalarea examenelor naționale din învățământul preuniversitar și a admiterilor în universități, organizarea, în luna februarie, a concursurilor pentru ocuparea posturilor de directori și inspectori, cu respectarea criteriilor de concurență și transparență, dar și prezentarea datelor care au stat la baza închiderii școlilor sunt acțiunile imediate pe care le așteaptă AUR.

Citește mai departe...

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău: "PSD Buzău își trimite acoliții să supravegheze abuziv ședințele primarilor liberali"

adrian petrePSD Buzău continuă să manifeste un comportament abuziv, similar lumii interlope, trimițându-și „locotenenții" în primăriile liberale, acolo unde consilierii locali PSD pare că nu reușesc să-și impună ordinele de partid.

O astfel de situație a avut loc la Beceni, unde, la ședința de Consiliu Local, a apărut vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Petre (PSD) supraveghind buna desfășurare a ședinței, care avea pe ordinea de zi, votul pentru desemnarea viceprimarului comunei Beceni.

Citește mai departe...

Comunicat de presa PNL Buzau – “Guvernul PNL a deblocat proiectele primăriilor din judet” - FOTO

PNL BZPotrivit Comunciatului de presa al PNL Buzau, remis redactiei si semant de presedintele Gabriel Avramescu,: “25 de primării din județul Buzău vor beneficia de prelungirea perioadei de contractare pentru încă doi ani pentru investițiile făcute prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa II.

Prelungirea PNDL I și II este o măsură extrem de importantă pe care a adoptat-o Guvernul PNL printr-o Hotărâre de Guvern, deblocând multe dintre proiectele de investiții ce nu se încadrau în perioada de contractare. 

Citește mai departe...

UPDATE - Vezi aici parlamentarii noi! REZULTATE FINALE NATIONALE SI LOCALE! DATELE OFICIALE BEJ BUZAU! Alegeri Parlamentare 2020!

numarare voturUPDATE - REZULTATE FINALE NATIONAL: 

De la Buzău, PSD va trimite în Parlament 4 deputați și doi senatori:

Camera Deputaților:

Marcel Ciolacu

Andi Cristea

Romeo Lungu

Laurențiu Țepeluș

Senat:

Lucian Romașcanu

Liliana Sbîrnea

PNL a câștigat un senator și un deputat:

Vlad Pufu (senator)

Gabriel Avrămescu (deputat)

USR trimite și el în Parlament un deputat:

Emanuel Ungureanu

A.U.R., surpriza alegerilor, încheie plutonul cu un fost general:

Nicolae Roman (deputat)

Marii perdanți ai alegerilor sunt PMP și Pro România, care au rămas în afara Parlamentului.

 

PSD a câștigat alegerile parlamentare 2020 la aproape patru procente diferență față de PNL, potrivit rezultatelor prezentate de Biroul Electoral Central (BEC) după centralizarea voturilor din toate secțiile de votare. Rezultatele prezentate de BEC sunt înainte de contestații. Potrivit acestora PMP a ratat întrarea în Parlament.

CAMERA DEPUTAȚILOR

PSD - 28,9%

PNL - 25,19%

USR-PLUS - 15,37%

AUR - 9,08%

UDMR - 5,74%

PMP - 4,82%

PRO ROMÂNIA - 4,09%

SENAT

PSD - 29,32%

PNL - 25,58%

USR-PLUS - 15,86%

AUR - 9,17%

UDMR - 5,59%

PMP - 4,93%

PRO ROMÂNIA - 4,13%

Potrivit Biroului Electoral Județean Buzau, 131.755 de buzoieni s-au prezentat la urne în ziua votului. Dintre care - 2653 de voturi au fost nule, iar 1344 au fost considerate voturi “albe”.

Citește mai departe...

Subcategories

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image