New News Buzau header

Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

USR Buzau - Cătălin Drulă: Guvernul împinge România spre un dezastru fără precedent!

Catalin Drula USR BuzauPreședintele USR, Cătălin Drulă, avertizează că Guvernul PSD-PNL împinge România spre un dezastru fără precedent, după ce într-un an deficitul la bugetul de stat a explodat de la 24 la 34,2 miliarde de lei.

„Cifrele ne arată că Ciucă și Ciolacu au dus finanțele țării în groapă și i-au sărăcit pe români ca să își hrănească clientela de partid. Guvernul PSD-PNL și-a bătut propriul record de tocare a banilor publici și într-un an deficitul la bugetul de stat a explodat de la 24 la 34,2 miliarde de lei. Acești iresponsabili nu știu decât să continue sarabanda cheltuielilor și să bage mâna în buzunarul oamenilor”, spune Cătălin Drulă.

Citește mai departe...

VIDEO - Declarație politică deputat Nicolae Roman. “Relația între demnitate și suveranitate” - “Un popor care nu isi cunoaste istoria este ca un copil care nu isi cunoaste parintii”!

Deputat Nicolae Roman declaratie politica“Astazi voi vorbi despre relatia dintre demnitate si suveranitate”, asa si-a inceput declaratia politica din Parlamentul Romaniei, deputatul buzoian Nicolae Roman. :Un popor care nu isi cunoaste istoria, este ca un copil care nu isi cunoaste parintii” – a spus Nicolae Iorga, a mai transmis in introducere, deputatul Roman. Alesul buzoian a mai vorbit despre traditii si istorie, armata si demnitate.

Citește mai departe...

EXCLUSIV - SONDAJE POLITICE BUZAU – Ce procente au principalele partidele la Buzau? De ce trepideaza social-democratii lui Toma? Vezi aici cifrele pe care nu vor sa ti le arate politicienii si comentariile legate de acestea!

Sondaje politice partide BuzauPotrivit marketingului politic local, sondajele se fac din ce in ce mai des in oras si in judet odata cu apropierea datei alegerilor. Nu trebuie sa fii expert in imagine sau PR ca sa iti dai seama ca partidele “istorice” si cele care par de neclintit in prezent au serioase probleme in randul propriului electorat. Totusi, dincolo de cifre ramane marea masa a indecisilor sau a dezinteresatilor care reprezinta procente importante de luat in calcul, la viitoarele alegeri. Buzoienii tot mai nemultumiti isi exprima din ce in ce mai vocal optiunea politica si spun ca desi au votat cu PSD, NU o vor mai face in viitor, oricate promisiuni vor primi! Ultimele sodaje ale partidelor din Buzau arata clar un declin al social-dmocratilor (aripa TOMA) si a liberalilor si ascensiunea simpatizantilor AUR. Cu toate ca nu s-au dat publicitatii, echipa News Buzau a reusit sa afle principalele procente pentru Buzau.

Citește mai departe...

Senatorul PNL Vlad Pufu: ”Daea, demisia! Trebuie să părăsiți Guvernul prin demisie, nu călcat de rotativă!” Comunicatul procurorilor buzoieni arata “OTRAVIREA populatiei”!

legume otravite Vlad Pufu“Dumneavoastră vă adresați poporului nord-coreean! În fața unei situații aproape evidente, ați ales să faceți scenete populiste ieftine, în loc să acceptați că există lacune mari în sistem și să luați măsuri urgente.

Rezultatele comunicate azi de procurori (detalii aici: http://ptbuzau.mpublic.ro/.../Comunicat_de_presa_2023_05...) ne arată că dvs. îndemnați populația la otrăvire! Putregaiul ăsta durează de ani buni!

Citește mai departe...

VIDEO – Declaratii incendiare in cadrul conferintei de presa sustinuta de deputatul Nicolae Roman

Declaratii deputat Nicolae RomanDeputatul buzoian neafiliat, Nicolae Roman a facut o serie de declaratii politice in cadrul conferintei bilunare de astazi 19 mai 202 de la Biroul parlamentar din Municipiul Buzau. Subiectele au fost diverse, de la greva agricultorilor si intalnirea cu autoritatile de la Prefectura, pana la votul in Parlament legat de o serie de legi cel putin controversate.

Citește mai departe...

Deputatul PNL care a votat împotriva Proiectului de Lege PL-X 145: ”Voi continua să urmăresc îndeaproape fiecare mișcare privind organizarea aceastei instituții care poate deveni oricând una abuzivă”

deputat PNL Ben Oni ArdeleaInfluentul deputat PNL Ben Oni Ardelean a votat împotriva Proiectului de Lege PL-X 145 privind separarea copilului de familie. Politicianul a afirmat despre proiect că este o clonă a Barnevernet-ului.

„Trist, dar adevărat!

Proiectul de Lege privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie (PL-x nr. 145/2023) a fost adăugat rapid pe ordinea de zi a ședinței și a trecut la vot…

Citește mai departe...

Subcategories

Terasa Galleria Caffe

Galleria Caffe