Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

VIDEO - Ce vrea deputatul PSD Marcel Ciolacu de la partid? Se teme el de Liviu Dragnea? Cum e atmosfera in PSD, in “era” lui? Vezi aici raspunsurile!

MCPreşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, la Kanal D, că pe vremea lui Liviu Dragnea existau tensiuni în partid, iar CEx-ul se transformase în pluton de execuţie. ”Nu am de ce să-mi fie frică de Liviu Dragnea”, a afirmat Ciolacu, precizând că ”Liviu Dragnea este trecut”, potrivit News.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi seară, la Kanal D, care sunt diferenţele între el şi Liviu Dragnea şi a afirmat: ”Sunt diferenţe mari de comportament”.

Citește mai departe...

FOTO - Deputatul liberal – Gabriel Avramescu ii da o “smetie” peste bot "primarului balarie" si-l trezeste la realitate aratandu-i “buruienile” din "BuzăulVerde cu bălării verzi"!

buruieni Buzau TomaIata ce gasim la liberalul Gabriel Avramescu, deputat de Buzau, pe pagina de  facebook, : “Am descoperit, astăzi, ce înseamnă de fapt "#BuzăulVerde" pentru domnul primar Constantin Toma.

Mai pe scurt: bălării!!!

Citește mai departe...

COMUNICAT PNL BUZAU - “Nu se pune problema modificării pensiilor, iar vârsta de pensionare nu va creşte pentru militari, așa cum se vehiculează” - ministrul apărării Nicolae Ciucă

Gabriel Avramescu PNL BuzauFake news grosolan, de câteva zile pe rețelele de socializare și la nivelul instituțiilor militare, referitor la iminența unor modificări "peste noapte", cu scopul de a-i dezinforma pe cei din armată.

În acest context țin să precizez că, ministrul apărării Nicolae Ciucă a dat asigurări că nu se pune problema modificării pensiilor, iar vârsta de pensionare nu va creşte pentru militari, așa cum se vehiculează.

Citește mai departe...

VIDEO – Conferinta de presa AUR Buzau. Despre Motiunea de cenzura, vaccinurile la tineri, Trianonul la 101 ani si varsta de pensionare

Dep. Roman Aur BzVineri 04.06.2021, deputatul Nicolae Roman a vorbit jurnalistilor in conferinta de presa de la sediul AUR Buzau despre problema “egalitatii” varstelor de pensionare la femei si barbati, despre declaratia politica din parlament ce vizeaza vaccinarea tinerilor din Romania, motiunea de cenzura initiate de PSD, 101 ani de la Trianon si altele. “Suntem intr-o dictatura politico – medicoal si transfrontalier. Constatam din datele publice faptul ca vaccinul nu este vaccin, deoarece s-au rezervat milioane de doze pentru viitor ceea ce arata ca acesta se va relua…in anii urmatori…Rugam toti alegatorii nostril sa aibe grija de copii lor, cea mai mare investitie si responsabilitate a noastra!”

Citește mai departe...

Toma si ai lui, mint cum respira! Dezinformare si manipulare in PRESA PLATITA DE PRIMAR!. Pozitia USRPLUS legata de “unirea Buzaului cu Tintesti” (Comunicat de presa)!

buzoieniiro"USRPLUS Buzău denunță dezinformarea făcută de site-ul buzoienii.ro în care se lasă de înțeles că președintele Irinel Cîrstea și USRPLUS ar fi de partea unirii Buzăului cu Ţintești iar domnul primar Toma ar fi mulțumit pentru sprijin. În realitate domnul Irinel Cîrstea s-a pronunțat în favoarea extinderii Mun. Buzău, însă după o analiză a oportunităților și a soluțiilor, inclusiv prin analiza zonelor care pot fi incluse în acest plan, spre exemplu Mărăcineni sau Vernești și a comasării administrative în general.

Citește mai departe...

Subcategories

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image