BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


COMUNICAT DE PRESA – “PRO România Buzău, mai puternic pe zi ce trece”!

PRO ROMANIA BZPRO România Buzău a început în forță noul an, încă de pe data de 3 ianuarie coordonatorii locali având întâlniri cu membri și efectuând vizite în județ, unde organizațiile locale încep să prindă contur și să atragă tot mai mulți oameni. Oameni care cred că în România Guvernului Dragnea Dăncilă se mai poate schimba ceva în bine, iar acest partid împreună cu președintele Victor Ponta pot fi vocea pe care nu au avut-o niciodată.

Senatorul Dorin Valeriu Bădulescu organizează o masă rotundă pe tema drepturilor copiilor ai căror părinți lucrează în străinătate

Dorin BadulescuPreședintele Comisiei pentru drepturile omului, egalitate de șanse, culte și minorități, senatorul Dorin Valeriu Bădulescu, propune organizarea unei mese rotunde în prima săptămână de activitate parlamentară, pe tema analizei și dezbaterii efectelor Legii compensațiilor familiale asupra copiilor românilor care lucrează în Austria.

Evenimentul se va desfășura în contextul în care Consiliul Național al Austriei a adoptat proiectul de lege federală, propus de Guvern, prin care este modificată o lege mai veche, și anume Legea compensațiilor familiale 376/1967. Astfel, legea introduce un mod diferențiat de calculare a alocațiilor pentru copii: copiii ai căror părinți lucrează în Austria, dar care trăiesc în alt stat al Uniunii Europene, al Spațiului Economic European sau în Elveția, vor primi o alocație calculată în funcție de nivelul prețurilor din respectivul stat, așa cum reiese din datele publicate de EUROSTAT.   

GANDURILE SI DEZVALUIRILE LUI DORU MUZGOCI! Situatia, asa cum a fost ea !

DM“Văd ca au inceput sa se faca analize care mai de care mai realiste sau fanteziste, fiecare după putere si înțelegere. Acum sa ma contrazică cineva pe mine! Putini stiu ca in 2016 lista PSD a fost făcută de mine si am avut putere deplina in alcătuirea listei. Oricare de acolo putea fi scos sau lăsat in lista. Dupa înțelegerea mea cu Ionut si Buzău, Gavriloiu, in calitate de presedinte, a considerat ca eu NU trebuie sa fiu in lista si ca este suficient ca sunt la Bz, unde chiar considera ca sunt “cel mai bun”. Faceam eu glume apoi si spuneam ca eram bun de la Chirlesti in jos. Genilia anunțase ca ea nu va merge cu echipa prezentată de Gavriloiu si Milea pe strada. CT dăduse cu mucii in fasole la venirea lui Puric apărând "vesel" in biserica, desi avea calitatea de sef de campanie. Dupa momentul stabilirii lui Milea drept candidat la Nehoiu, am fost chemat de Ciolacu la Buzau si a venit cu propunerea sa sa candidez eu. Se temea ca Milea va fi arestat, iar aceasta situație s-a risipit atunci cand a venit Dragnea la Buzau.Am fost alaturi de Ionut si poate confirma asta,eram impreuna.In fine, Daddy a spus ca dosarul nu era o problema!!! Mai târziu am înțeles de ce. L-am refuzat pe Ciolacu, căruia i-am spus ca bulversam lumea si nu are sens. Mie mi-a fost promis postul de Vice la CJ si asta in fata tuturor, la Nehoiu. In seara alegerilor, ca urmare a scorului, am fost întâmpinat de toti de la Bz cu dl vice (si Neagu si Ciolacu). In perioada de precampanie Ciolacu a făcut sondaj la Nehoiu, pentru ca avea încă dubii, dar rezultatul a fost ca PSD nu lua mai mult de 4-5 consilieri.A fost o intreaga tevatura!

Membrii Filialei ALDE Pătârlagele – indignati de votarea unui Proiect de Hotarare in CLC privind înființarea unui serviciu de intretinere a iluminatului public, pentru nu mai putin de 30 000 euro!

CLC 1 PatarlageleCOMUNICAT DE PRESA - “În urma ședinței ordinare a CLC Patarlagele din 27.12. 2018, am aflat cu stupoare că nici mai mult nici mai puțin de 30 000 de euro se vor duce pe: “serviciul pentru întreținerea iluminatului public”, adică mai pe înțelesul tuturor (și in special ai celor care au votat PSD Pătârlagele):

LOVITURA POLITICA LA SFARSIT DE AN - Constantin Boscodeala sprijina ALDE Buzau. Toma si Ciolacu tremura!

constantin boscodealaInainte de Craciunul lui 2018, lumea politica buzoiana este in fierbere: aseara, la un restaurant din Buzau a fost prezentat noul "sprijin" al partidului ALDE, filiala Buzau - Constantin Boscodeala, fost primar al orasului si presedinte PSD BUZAU. In urma acestor ultime miscari de anvergura, se pare ca  actualul primar - Toma, impreuna cu presedintele PSD din prezent - Marcel Ciolacu au mari probleme in ceea ce priveste numarul de votanti care mai sunt de partea lor - stiindu-se ca Toma nu a fost acceptat niciodata de "nucleul dur" al social-democratilor buzoieni.

Subcategories