USR Buzau

USR BZ

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

PRO

Pro Bz

Deputatul liberal Scutaru iese la atac: “Ii cer public lui Victor Ponta sa renunte la emiterea unei ordonante prin care migratia politica a alesilor locali sa fie permisa”

Deputatul liberal George Scutaru iese la atac pe blogul personal. Tot mai des, liderul deputatilor liberali isi exprima apasat parerea despre vechii sai colaboratori: social-democratii, in special Victor Ponta. Iata ce scrie in ultima sa postare de pe blog: “Setea de putere si teama ca in noiembrie va pierde alegerile il fac pe Victor Ponta sa calce legea in picioare si sa contrazica acum

ceea ce sustinea cu tarie cand era in opozitie. "Migratia politica ar trebui interzisa prin Constitutie", spunea Ponta la o dezbatere din 30 martie 2010. Liderul PSD spunea ca “cel care paraseste partidul trebuie sa fie considerat demis de drept" (http://www.financiarul.ro/2010/03/30/victor-ponta-migratia-politica-ar-trebui-sanctionata-prin-constitutie/). Tirurile lui Ponta au continuat si in urmatorul an, cand afirma ca "daca primarul sau consilierul judetean isi pierde mandatul daca trece la alt partid, la fel trebuie sa se intample si cu parlamentarul. Genul acesta de turisti politici trebuie sa-i sanctionam prin lege" (Victor Ponta, 14 august 2011, http://www.ziare.com/victor-ponta/psd/victor-ponta-iubirile-pentru-doamna-udrea-trebuie-sanctionate-prin-lege-1114019). La 8 iulie 2011, Victor Ponta declara, criticand presiunile la adresa edililor din opozitia de atunci, ca se asteapta ca unii primari sa cedeze. "Un primar din Romania, indiferent cum il cheama, e cersetor la usa doamnei Udrea". Astazi Ponta vrea ca cei care conduc orasele si comunele tarii sa cerseasca in fata usii sale si a lui Dragnea. Ii cer public lui Victor Ponta sa renunte la emiterea unei ordonante prin care migratia politica a alesilor locali sa fie permisa pentru doua saptamani, asa cum a propus Liviu Dragnea. Ponta demonstreaza ca isi cladeste mandatul doar pe minciuna si pe inselatorie. Se transforma intr-un smenar politic, care schimba regulile in mers si triseaza pentru a castiga, dar, cu toate acestea, in noiembrie va primi o lectie usturatoare de la romani. Totodata, ii solicit domnului Dan Sova sa renunte la duplicitatea de care da dovada si sa nu uite ca atat el, cat si colegii lui din PSD, in frunte cu Victor Ponta au sustinut introducerii legii prin care se interzice migratia politica.

 

I.G.

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image