USR Buzau

USR BZ

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

PRO

Pro Bz

Lui E.T. (ministrul Fondurilor Europene – Eugen Teodorovici) i-a fost frica de acul de la seringa celor de la Transfuzii si a inventat o scuza puerila. Vezi aici cum s-au facut de ras ministrii lui Ponta!

Criza de sange de saptamana trecuta, din spitalele tarii, au dat idei PR-ilor din jurul lui Victor Ponta: pentru imagine, ce-ar fi ca inaltii demnitari sa doneze sange de fata cu presa? Zis si facut. Numai ca, ajunsi la fata locului, adica la Centrul de Transfuzii Sanguine Bucuresti (CTS), cei 4 viteji s-au desumflat rapid: Eugen Teodorovici, ministrul fondurilor Europene, s-a scuzat si a mascat frica spunand ca ia antibiotice si nu

poate sa doneze, ministrul Sanatatii - Banicioiu a fugit si el de ac spunand ca are o problema de sanatate, ministrului de Externe – Titus Corlatean i s-a facut rau si a donat doar 320 de mililitri, ministrul de Finanate – Ioana Petrescu si ministrul Justitiei – Robert Cazanciuc au fost si ei aproape de lesin si nu au donat decat 300 de mililitri. Premierului Ponta, avand ceva mai mult “sange in instalatie” i s-a luat sange la Tulcea, de unde i-a venit si ideea unui astfel de demers, numai ca nu a avut cu cine… Asadar, campania de donare de sange de saptamana trecuta, a fost, in realitate, doar un exercitiu de imagine publica sfarsit cum nu se poate mai prost.

 

 

 I.G.

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image