Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

UPDATE - Vezi aici cine este acreditat la bursa zvonurilor, pentru o eventuala candidatura la functia de primar in Nehoiu

Datorita faptului ca primarul oraşului Nehoiu, Florentin Lungu (PSD), a fost arestat preventiv, la inceputul acestei luni, intr-un dosar instrumentat de Parchetul Curtii de Apel Ploiesti in care este cercetat pentru conflict de interese si abuz in serviciu, staff-ul social-democrat judetean a hotarat ca imediat ce se va putea, sa se organizeze alegeri la Nehoiu si evident tot un PSD-ist sa fie pus in scaunul de la primarie. 

Potrivit surselor noastre Campania electorala a inceput deja, intr-un mod discret bineinteles. La bursa zvonurilor se vehiculeaza deja ca “un alt Lungu” va candida din partea PSD. Este vorba despre actualul director al DJST Romeo Lungu care a fost mandatat de social-democrati pentru a incepe demersurile electorale in orasul de munte amintit. Vom vedea daca miscarea rosiilor va da rezultate stiind ca in acea zona, liberalii sunt la putere, dar cum “pisica (s-a facut consilier prezidential – n.r.) este plecata de acasa, soarecii poate sa joace pe masa”.

I.G.

UPDATE: Aceiasi zvonaci ne-au soptit astazi ca respectivul candidat ar fi propus daca nu pentru primarie cu siguranta pentru deputatie, in locul lui Scutaru, vb. aia...nu esti bun de primar dar esti de deputat! 

Comments are now closed for this entry

furt-societati-buzoiene.jpg