Membrii Filialei ALDE Pătârlagele – indignati de votarea unui Proiect de Hotarare in CLC privind înființarea unui serviciu de intretinere a iluminatului public, pentru nu mai putin de 30 000 euro!

CLC 1 PatarlageleCOMUNICAT DE PRESA - “În urma ședinței ordinare a CLC Patarlagele din 27.12. 2018, am aflat cu stupoare că nici mai mult nici mai puțin de 30 000 de euro se vor duce pe: “serviciul pentru întreținerea iluminatului public”, adică mai pe înțelesul tuturor (și in special ai celor care au votat PSD Pătârlagele):

 

probabil banii se vor arunca pe schimbarea câtorva becuri intr-un an, totul pe o sumă exorbitantă. Pentru noi, membrii ALDE este cu atât mai mult revoltător aspectul cu cat știm că sunt ulițe prin satele comunei unde abia regăsim cate un bec iar iluminatul public este ca si inexistent. Prin acest comunicat de presa, ca lider al opoziției din Pătârlagele, rog factorii decizionali (primarul și majoritatea social-democrata din CLC ) să revină asupra acestei decizii total neinspirate. Acest serviciu de iluminat il poate gestiona foarte usor firma înființată de primărie: "Prest-Serv Pătârlagele", unde salariile sunt destul de consistente si nu este cazul sa dam altora banii comunitatii. Daca banii ar ramane la firma coordonata de CL, s-ar face o economie reala la fonduri si nu s-ar mai risipi acești bani - destul de mulți 30 000 euro (aproape 1 miliard jumate de lei vechi ). Consideram ca fodurile respective ar trebui indreptate către bătrânii și copiii care nu au bani de analize medicale sau de achiziționarea medicamentelor necesare sau in oricare alt scop practic, in binele comunitatii si nu pentru buzunarul de partid al unora.

Presedinte ALDE Patarlagele,

Claudiu Voicu

CLC 1 Patarlagele

 

CLC 2 Patarlagele

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 Serviciul de iluminat publicStoica 29-12-2018 13:58
Dacă prest serv Pătârlagele este licențiată de anre atunci sunt bani aruncați pe fereastra și nu se justifica delegarea serviciului de iluminat public dacă firma nu e licențiată și mici nu se poate licență atunci scz mana pe legislatie
Citat