“Sa muriti de ciuda!” - Claudiu Voicu, singurul candidat de Dreapta pentru Pătârlagele ! Primare….hai, incepe sa tremuri…am venit Eu! E timpul!

stanga dreapta politicaSa fim seriosi – cu Stanga nici “Cruce” nu poti sa-ti faci (“Romanul absolut - Petrica Tutea!”). Falimentul European si mondial al “Stangii” este aproape! Si asta pentru ca, acest mod de a face politica si a conduce masele este falimentar si ontologic “pe dos” umanitatii, inca din germinare: “Ati vazut ca PSD a castigat alegerile cu un slogan de…DREAPTA”?

 

Bine, facut de evrei, maestrii ai deghizarii! Concluzia? DREAPTA e viitorul, dupa ce STANGA a dat-o in bara cum era de asteptat, datorita principiilor lor nepotrivite pentru firesc si normalitate. Revenind, la nivel local, vor castiga in viitor doar cei DE DREAPTA, nu stangacii sleampezi si trepadusii deghizati!

Într-un interviu acordat jurnalistului News Buzau – I.G., candidatul DREPTEI la Primăria Pătârlagele ne-a dezvăluit câteva dintre proiectele importante pe care le are pentru cetățenii de acolo, dar și câteva aspecte foarte importante spunem noi despre ceilalți candidați care vor (sau NU)   candida la Pătârlagele. - Claudiu Voicu -,, este evident aspectul pentru toată lumea că la Pătârlagele va fi schimbare la alegerile locale . Personal sunt in asentiment cu cetățenii cu care conviețuiesc aici , și îi simt că nu mai pot indura anumite nedreptăți și traiul la limita sărăciei . Avem nevoie de altă viziune, de dezvoltare, de modernizare, iar lucrurile acestea trebuie începute chiar de la bază, chiar din interiorul primăriei. O spun public, aș merge pentru toti, pe grila de salarizare pentru tot aparatul administrativ la minim , aș reduce taxele și impozitele la minimul istoric din tot județul, iar jumătate din salariul meu ar merge in fiecare luna către diferiți copii cu rezultate bune la învățătură , așa putem încuraja și o concurență într-un sens pozitiv in școlile din Pătârlagele și satele adiacente. Gazele și construirea a măcar 2 blocuri ANL sunt iarăși pe lista mea de obiectivei în afară de prioritatea numarul 1: redeschiderea spitalului și a unei secții de primiri urgențe ! Vreau ca sănătate pătârlăgenilor să fie prioritară într-un eventual mandat al meu , iar toate acestea spuse de mine vor fi o certitudine ! Rămân scrise în ziarul dvs . Vis a vis de ceilalți candidați nu aș vrea să comentez, vă pot spune insa că absolut toți (in nr de 3 - n.r.) provin din partea Stângă , adică din PSD. Unii din diferite frustrări, iar alții cred că sunt ,, iepurașii" actualului primar doar cu speranța de a mai rupe voturi din partea Dreaptă. Că se numește Pro România care in opinia mea este un fel de PSD junior, sau PNL care in judetul Buzău este ca și inexistent sau nu știu ce tentative de inițiative , un lucru este cert, toți sunt de Stângă - PSD ."   News Buzau a prezentat în mai multe rânduri lacunele mari și administrația amatoare care există acum la Pătârlagele.

Redactia

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Europarlamentare

pnl 2019 euro RARES PRESA 

Europarlamentare ALDE - 41190002

ALDE 41190002