FOTO - PNL Buzau, intâlnire Regională la CONSTANȚA!

pnl3La întâlnire au participat: președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare, printre care îi enumerăm pe Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Cristian Busoi, Vlad Nistor.

Delegatia buzoiana a fost reprezentata de un numar de peste 400 de persoane, primari, consilieri judeteni si locali si membri activi ce doresc sa se implice in localitatile lor. Votul de pe 26 mai nu este un vot pentru a trimite nişte europarlamentari la Bruxelles. Este un vot în care hotărâm dacă România stă în Europa în primul rând. E votul României în Europa. E votul recâştigării demnităţii. In primele 30 de zile de la preluarea guvernarii, PNL este obligat sa taie pensiile speciale. Cu exceptia militarilor si magistratilor, toate celelalte 150.000 de pensii speciale trebuie sa dispara.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează