Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

“Vrabia malai…piseaza!” PRO România Buzău “si-a gasit” candidatii pentru Buzau!

prontaCu balbaieli, poticneli specifice unor politiceni cu vechi metehne rosii, PRO-ul lui Ponta incearca sa impresioneze ageamiii sau “fetele mari” din politica. Toata lumea stie ca au si ei cativa oameni merituosi, care cu siguranta se vor satura pe parcurs de “Aceeasi Marie dar cu alta palarie…de paie” si vor cauta rapid alte zari. Pana la implinirea “profetiei” sa spunem doar ca, baietii astia viseaza….si iar viseaza – la “malai” si “vrabii de pe gard”. Evident, cei deprinsi cu politica stiu prea bine ca “miscarea” socialista de la noi, prin Ponta & Co, nu a facut decat un pas lateral prin crearea acestui partid artificial, practic din aceeasi doctrina si cu aceiasi oameni - de sorginte social-comunista, cu mici…foarte mici, exceptii. Cum nu cred in convertiri peste noapte si cum istoria postdecembrista ne-a dat multe exemple ca am avut dreptate, ramane sa vedem cat tine buricomania PRO pana la intoarcerea la “marea dragoste” rosie! Iata un “PRO” COMUNICAT de presa, pe care-l dam sec, fara comentarii, stiind ca e doar praf in ochi si "sunet de clopot in dunga":

“Rezultatele foarte bune obținute la alegerile europarlamentare de luna trecută, cu mult peste media partidului și care au clasat organizația noastră pe locul doi pe țară, dar și faptul că zilnic ni se alătură oameni de valoare, ne motivează și sunt semnalul că, anul viitor, scorul nostru va fi unul care să ne claseze ca primul partid de stânga în plan local. În acest sens, PRO România Buzău a început deja selecția pentru viitorii candidați, cotați cu cele mai mari șanse să asigure majorități în Consiliile Locale dar și să ocupe fotoliile de primari acolo unde scorul nostru a fost chiar și peste al PSD. Pentru că în cazul acestui partid, care se erodează pe zi ce trece din cauza măsurilor dezastruoase luate de un Guvern incompetent, suntem siguri că reprezentanții acestuia nu mai pot avea pretenții în cele mai multe dintre localitățile județului. De aceea, conștienți că noi suntem singura alternativă viabilă pentru opțiunile de stânga ale electoratului predominant al județului, vrem să oferim cei mai bine pregătiți candidați care să lucreze în folosul cetățeanului.  În ceea ce privește municipiul Buzău, organizația noastră a identificat potențialii candidați, și a demarat discuțiile preliminare, pentru a nu face greșeli atunci când aceștia vor primi girul partidului pentru a ne reprezenta în lupta electorală de la localele de anul viitor. În atenția noastră se află personalități ale județului, oameni iubiți și foarte cunoscuți, cu o moralitate impecabilă, din rândul cărora se va alege, fără doar și poate, viitorul primar. Viitorii noștri potențiali candidați în această competiție internă sunt buni administratori, care au identificat deja nu numai problemele cu care se confruntă acum municipiul, trafic infernal, lipsa locurilor de parcare, asigurarea căldurii pe timp de iarnă, dar au și soluții pentru remedierea acestora, cu calm, fără a provoca situații conflictuale cum din păcate se întâmplă acum. Iar acest lucru nu se poate face decât prin discuții cu cetățenii astfel încât aceștia să înțeleagă că nu li se vrea decât binele. De aceea spunem că anul viitor un rol important îl vor avea faptele, nu promisiunile cu care cetățenii au fost amăgiți, iar noi avem certitudinea că felul cum au fost tratați până acum alegătorii de către aceste formațiuni politice, ne va oferi nouă șansa să arătăm că dacă se vrea se poate face”.

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

furt-societati-buzoiene.jpg